7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Temmelig mange e-handler giver nu om dage mange forskellige leveringsmåder. En af de mest almindelige er i vore dage udleveringssteder, så du selv kan hente pakken præcis når det passer dig. Leveringsmetoden er jo ret simpel, og i mange tilfælde endda den prisbilligste fragtmetode.

Du kunne på samme måde forsøge at vælge levering til din bopæl eller ud til dit arbejdes adresse. Metoden er som oftest en lille smule mere omkostningsfuld, men derudover ret hensigtsmæssig. Den mest letkøbte fragtmetode vil dog til enhver tid være selv at hente pakken, men den løsning beroer på at du bor i nærheden af internet webshoppens adresse.

Leveringshastigheden er selvfølgelig temmelig betydningsfuld hvis du behøver produktet inden for kort tid, så af den grund er det nemlig meningsfuldt at du ser nærmere på den anslåede leveringstid på det aktuelle produkt.

Mange online shops giver dag-til-dag fragt på mange af shoppens varer, men vær opmærksom på at det er betinget af at du bestiller forud for et givent tidspunkt, således at de garanteret kan nå at få produkterne klargjort forud for at logistikpersonalet får fri.

Nogle firmaer på nettet præsterer gebyrfri levering, men i reglen kræver det at du handler for et konkret beløb. Derudover skulle man udvælge den mest letkøbte form for fragt, hvilket oftest – uafhængig om man bor i Hørsholm, Birkerød eller Fredensborg – vil være at få fragtfirmaet til at levere din pakke til et udleveringssted.

Usædvanlig nemt for enhver at sammenholde priser

Det er rigtig let for alle og enhver at vurdere prisniveauet i blandt forskellige netbutikker og til tak har de fleste e-handler været nødt til at tvinge salgspriserne på specielt deres bedst i test produkter – til børn, og endvidere også til herrer og damer – betydeligt, og endda nogle gange yde levering uden gebyr.

Det kan dog trods alt blive lønnende at kontrollere nogle få internet varehuse i Danmark efter tilbud inden du bestiller, sådan at man er usvigeligt sikker på at opnå den bedste pris.

Du må lige meget hvad være klar over, at hvis en internet forhandler sælger deres produkter til en udsalgspris der anses for usædvanlig fordelagtig, så bør det for det meste være et symbol på en falsk netshop. Kortkøb er heldigvis omfattet af en lov, der passer på os overfor falske internet handler.

Generelt går vi ind for kortbestillinger eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed kan du drage nytte af en afbetalingsordning som fx ViaBill, ifald du ser en fordel i at betale regningen ude i fremtiden.

Inden folk handler på en forretning på nettet kan de helt sikkert få overblik over forhandlerens handelsbetingelser, det er dog ofte ikke super interessant.

Et alternativt forslag kan være at finde ud af om e-handlen er e-mærke godkendt, da det almindeligvis er en indikator for at online butikken opererer i overensstemmelse med dansk lovgivning, tillige med at internet forhandleren fra tid til anden kigges til af fagmænd som behersker bestemmelserne på området. Derudover giver det dig chance for support, for så vidt du oplever vanskeligheder i processen med dit køb.

Ligeså tilrådes det at man er opmærksom på de fundamentale bestemmelser gældende for transaktionen, som fx hvilken ombytningsret internet webshoppen lover. Derfor er det samtidig essesentielt, at man stadigvæk sikrer sin kvittering, således man senere vil kunne vidne om bestillingen, ligegyldigt om man leder efter et produkt til en mand eller kvinde.

Revideres af sagkyndige som har megen viden om retningslinjerne

Trustpilot frembyder regulære sikre genveje til at analysere en lang række aktuelle konsumenters observationer og derfor kan det anbefales, at du eftergår e-shoppens bedømmelser forud for at du bestiller.

Facebook tilbyder dig tilsvarende super hæderlige løsninger til at få et kig ind i e-handlens pålidelighed. Her er der endda online outlets som giver kunderne mulighed for at forfatte en evaluering af ordreforløbet, hvilket på samme måde må anvendes til at få et indtryk af kundetilfredsheden.

Dette website er finansieret ved hjælp af annoncer. Vi har tætte samarbejder med en lang række online forretninger i form af at vi præsenterer forretningernes produkter, og tager imod kommission om en af de besøgende på vores hjemmeside udfører en bestilling.

Oplysninger angående varer og webshops opdateres jævnligt, men vi ønsker ikke at blive stillet ansvarlig for rettelser der eventuelt er udført siden seneste opdatering af de viste informationer.