7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

En del webbutikker i Danmark giver heldigvis en lang række forskellige muligheder for levering. Førstevalget hos mange er nu om dage at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor du selv kan hente de nyindkøbte produkter når det passer ind i din kalender. Leveringsformen er jo ultra smart, og ofte derudover den mest prisbevidste leveringsversion.

Du burde på samme måde planlægge at bestille ordren til levering til dit hus eller til hvor du arbejder. Leveringstypen er undertiden en kende mere pebret, men samtidig ekstremt simpel. Den billigste form for fragt vil dog altid være at hente pakken selv, som desværre er betinget af at du bor med kort afstand til webshoppens bopæl.

Fragtperioden kan i nogle tilfælde være temmelig betydningsfuld hvis du absolut skal bruge produkterne øjeblikkeligt, og med det formål er det ret afgørende at man gransker den forventede leveringstid for den aktuelle vare.

Temmelig mange internet varehuse giver levering på næstkommende hverdag på mange varenumre, men vær påpasselig da det er betinget af at ordren køres igennem før et angivent tidspunkt, sådan at de har mulighed for at nå at få produkterne pakket før personalet har fyraften.

Nogle outlets på nettet byder på gratis levering, men i reglen er det betinget af at man bestiller for et fastsat beløb. Desuden kan man foretrække den mest letkøbte form for fragt, hvilket i de fleste tilfælde – ligegyldigt om man befinder sig nær Randers, Haderslev eller Lemvig – er at få fragtfirmaet til at bringe din pakke til en pakkeshop.

Det tilrådes at du udforsker internet selskabets vurderinger

Det har vist sig at være vældig smertefrit for almindelige mennesker at prissammenligne hos forskellige online varehuse og herved har langt de fleste e-shops været presset til at at sænke udsalgspriserne på deres produkter – til piger og drenge, samt til herrer og damer – eftertrykkeligt, og endda nogle gange love levering uden gebyr.

Dog kan det til hver en tid vise sig lønsomt at kontrollere nogle forskellige e-firmaer efter rabat forinden du gennemfører din bestilling, så man er på den sikre side med at skaffe sig den billigste pris.

Vi slår generelt et slag for betalinger med kort eller MobilePay. Som en anden løsning bør du anvende en løsning på afbetaling fra fx ViaBill, såfremt du ser en fordel i at klare beløbet i flere bidder.

Forud for at nogen køber hos en shop på nettet kan de egentlig se på webbutikkens handelsvilkår, dog er det almindeligvis ikke super interessant.

En nemmere løsning kunne måske være at undersøge hvorvidt internet webshoppen er medlem af e-mærket, siden det kan være en tryghed om at internet forhandleren forstår gældende dansk lovgivning, udover at online shoppen nu og da ses til af sagkyndige der har megen viden om vedtægterne på området. Dette er en god anledning til en håndsrækning, når du forvoldes dilemmaer som følge af din bestilling. Få mere at vide.

I øvrigt kan det være til hjælp at kunden er på vagt for de mest vitale vilkår der kan have betydning for købet, f.eks. den returrettighed netbutikken benytter. I den relation er det i øvrigt relevant, at man stadig beholder ens ordrekvittering, således man når som helst kan bevise sin shopping, uanset om man er på udkig efter produkter til en dame eller herre.

Besigtiges af fagmænd som har meget erfaring med reglerne

Trustpilot giver dig de facto gavnlige muligheder for at gennemsøge en længere række aktuelle køberes erfaringer og på grund af dette er det klogt, at du besigtiger online butikkens kritik før du køber.

Facebook byder på ydermere relativt pålidelige løsninger til at få kendskab til internet shoppens pålidelighed. Foruden det er der faktisk outlets på nettet hvor man kan formulere en anmeldelse af købsoplevelsen, som ydermere må drages fordel af til vurdering af hvor tilfredse kunderne er.

Vores hjemmeside er finansieret af reklamer. Vi har et tæt samarbejde med nogle forskellige outlets på nettet i Danmark hvor vi introducerer forretningernes produkter, og indhenter kommission ifald den bruger vi sender videre udfører en bestilling.

Vejledning omkring varer og outlets på nettet værnes om nu og da, men vi tager forbehold for forandringer der er udført efter at vi senest opdaterede websitets informationer.