7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

En lang række internet varehuse tildeler i vore dage diverse leveringsmuligheder. Den mest benyttede er nu til dags at få leveret til en pakkeshop, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente de nyindkøbte varer når du har mulighed for det. Fragtformen er altså rigtig bekvem, samt mange gange derudover den billigste mulighed for fragt.

Du burde ligeledes tænke over at få pakken sendt til din privatbolig eller ud til din arbejdsplads. Den er tit en kende mere bekostelig, men samtidig vældig nem. Den prisbilligste leveringsversion er uden tvivl at hente ordren selv, men den løsning beroer på at du har bopæl i kort afstand af online shoppens hjemsted.

Fragtperioden er jo yderst afgørende hvis vi står og skal bruge dine nye produkter med det samme, så i det øjemed er det ret så essentielt at man ser nærmere på det estimerede leveringstidspunkt ved det aktuelle produkt.

En lang række online webshops stiller garanti om 1 dags fragt på mange varer, men som trods alt står og falder med at bestillingen fuldbyrdes før et givent klokkeslæt, sådan at de har mulighed for at nå at få varen distribueret forinden pakkemedarbejderne drager hjemad.

Nogle online firmaer byder på fragtfri levering, men i mange tilfælde forudsætter det at du indkøber for en bestemt pris. Som alternativ burde du overveje den mindst kostelige fragtløsning, som typisk – om du befinder sig ved Vejle, Middelfart eller Bjerringbro – vil være at få fragtmanden til at køre produkterne til et afhentningssted.

Et hav af forskellige leveringstyper

Det er i dag super bekvemt for internetbrugere at sammenligne priser (via fx PriceRunner) fra flere internet selskaber og ergo har masser af internet butikker været nødt til at sænke salgspriserne på mange af deres produkter – til børn, og endvidere også til damer og herrer – betragteligt, og endda nogle gange frembyde fri fragt.

Til gengæld kan det trods alt blive profitabelt at se nærmere på diverse netshops efter rabatkoder forud for at du køber, sådan at man ikke er i tvivl om at få fat i den billigste pris.

Du bør trods alt ikke undervurdere, at hvis en netshop tilbyder deres varer til en udsalgspris der kan virke uhørt god, så bør det undertiden være et kendetegn på en uærlig e-shop. Køb med gængse betalingskort er dog omfattet af en forordning, hvilket assisterer dig som køber overfor uægte internet firmaer.

Generelt går vi ind for bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som alternativ bør du bruge en løsning som for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du har i sinde at honorere betalingen i flere bidder.

Før nogen køber hos en e-handler kan man sådan set løbe igennem deres handelsvilkår, det er dog for det meste ikke specielt ophidsende.

En anden mulighed er at bemærke hvorvidt e-firmaet er e-mærket, eftersom det typisk er en garanti for at online forhandleren lever op til dansk lovgivning, foruden at online forretningen undertiden ses til af eksperter der har indsigt i lovgivningen. Derudover giver det dig lejlighed til at få assistance, ifald du skulle få besvær i processen med din handel. Se mere på dette link.

Ligeså er det en hjælp at man er vidende om de mest aktuelle forhold der har indvirkning på transaktionen, som eksempelvis hvilken byttepolitik e-firmaet lover. I den relation er det ligeledes afgørende, at man når som helst beholder sin e-mail kvittering, således man fremadrettet vil kunne vidne om ordren, om du er på gaveindkøb til en mand eller kvinde.

Leveringsdygtigheden er ultra bestemmende

Trustpilot genererer adskillige fantastiske muligheder for at læse en stor portion nuværende brugeres omtaler og på grund af dette slår vi et slag for, at du studerer e-butikkens kritik forinden du færdiggør din shopping.

Facebook medfører lignende sådan set troværdige muligheder for at få et kig ind i webshoppens kundetilfredshed. Derudover ser vi endda e-shops hvor du kan publicere en vurdering af deres køb, som ydermere bør bruges til at danne dig et indtryk af hvor tilfredse kunderne er.

Vores website er finansieret af reklamer. Vi har samarbejder med et hold af internet firmaer idet vi introducerer deres tilbud, og indtjener honorar såfremt vores besøgende gennemfører et indkøb.