7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Størstedelen af online shops udlover heldigvis flere leveringsmetoder. En af de mest benyttede er nu om dage afhentningssteder, hvor du selv afhenter pakken når det passer dig. Metoden er nemlig virkelig problemfri, samt typisk ydermere den billigste fragtløsning.

Du kan på samme måde forsøge at vælge afsending til din privatbolig eller til adressen på dit arbejde. Fragtformen viser sig somme tider en anelse mindre prisbillig, men ligeledes ultra fremkommelig. Den mest prisbevidste form for fragt vil dog altid være at du selv henter varerne, som desværre betinges af at du er nær e-shoppens bopæl.

Leveringstidspunktet kan i nogle tilfælde være yderst bestemmende i tilfælde af at du absolut skal bruge dine nye varer straks, og af den grund er det særdeles passende at man ser det estimerede leveringstidspunkt for den aktuelle vare.

En hel del e-butikker i Danmark giver 1 dags levering på en masse varer, men vær påpasselig da det er forudsat at transaktionen realiseres inden et konkret klokkeslæt, sådan at de har en chance for at nå at få de nye varer fikset inden medarbejderne holder fyraften.

Mange bestiller på outlets på nettet

Det er jo efterhånden rigtig let for internetbrugere at finde de laveste priser fra diverse netbutikker og på grund af dette har flere e-handler set sig tvunget til at presse udsalgspriserne på en række af deres varer – til juniorer, og samtidig til mænd og kvinder – enormt, og endda nogle gange frembyde gratis levering.

Til gengæld kan det immervæk være rentabelt at analysere indtil flere forhandlere på nettet efter rabat før du shopper, sådan at man er usvigeligt sikker på at indhente den mest attraktive pris.

Man bør dog være klar over, at hvis en online virksomhed markedsfører deres varer for en udsalgspris som virker urealistisk fordelagtig, kan det tit være en indikator for en snydagtig butik. Kortbestillinger er imidlertid indbefattet af et reglement, hvilket skærmer dig som køber overfor falske online varehuse.

Vi foreslår generelt kortkøb eller betalinger med mobilen. Som et alternativ bør du benytte et afbetalingstilbud fra fx ViaBill, ifald du ser en fordel i at afbetale beløbet over tid.

Et sympol på at online shoppen retter sig efter de danske regler

Før nogen handler i en internet webshop behøver de faktisk bese deres forretningsvilkår, dog er det bare et omfattende projekt.

En nemmere løsning kan derfor være at efterse hvorvidt online butikken er medlem af e-mærket, grundet at det skulle være et tegn på at e-handlen efterlever de opstillede regler, samt at webshoppen ofte undersøges af fagfolk som forstår de gældende regulativer. Dette er desuden din lejlighed til en hjælpende hånd, ifald du får dilemmaer som følge af dit indkøb.

For øvrigt anbefales det at køberen er sat ind i de elementære bestemmelser der influerer på ordren, som for eksempel hvilken byttepolitik virksomheden anvender. Derfor er det virkelig essesentielt, at man stadig gemmer sin ordremail, så man en anden gang kan vidne om sin bestilling, om man søger en vare til en dreng eller pige.

Flere leveringsløsninger

Trustpilot yder rigtig gunstige muligheder for at finde ud af en række forhenværende kunders tanker og på grund af dette er det at foretrække, at du beser webshoppens bedømmelser forud for at du lægger din bestilling.

Facebook bringer dig derudover temmelig fine genveje til at få indblik i webshoppens troværdighed. Her ser vi en del internet virksomheder som tilbyder kunderne at forfatte en omtale af virksomhedens service, som på samme måde kan tages i brug til at vurdere kundetilfredsheden.

Denne side er finansieret af reklameindtægter. Vi har samarbejder med en hel del internet varehuse og promoverer forretningernes produkter, og opnår kommission i tilfælde af at en af de besøgende på vores hjemmeside fuldfører et indkøb.

Informationer angående produkter og e-forretninger vedligeholdes hyppigt, men der tages ikke ansvar for rettelser der kan være realiseret efter seneste opdatering af websitets informationer.