7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

En række online butikker udlover på nuværende tidspunkt en række forskellige leveringsformer. Et hit er nu om stunder at få leveret til en pakkeshop, hvor du så nemt kan hente din bestilling på et selvvalgt tidspunkt. Fragtformen er altså temmelig overkommelig, og ofte desuden den prisbilligste leveringsmåde.

Fragtperioden er naturligvis virkelig væsentlig om vi har brug for din ordre inden for kort tid, og herved er det nemlig centralt at man kontrollerer leveringstidspunktet for den pågældende vare.

Mange e-firmaer i Danmark stiller garanti om dag-til-dag fragt på mange varer, men vær på vagt da det antager at bestillingen gennemføres inden et aftalt tidspunkt, med hensynstagen til at de med sikkerhed kan nå at få produkterne fikset forud for at logistikmedarbejderne drager hjemad.

En lang række internet shops giver levering på næste hverdag

Det er jo efterhånden i høj grad fleksibelt for internetbrugere at sammenligne priser fra flere forhandlere på nettet hos https://shopgo.dk/ og altså har de fleste e-handler været presset til at at sænke prisniveauet på en række af deres varer – til juniorer, og ligeledes også til herrer og damer – drastisk, og endda nogle gange garantere gratis fragt.

Dog kan det trods alt blive udbytterigt at granske nogle enkelte internet shops i Danmark efter rabat forinden du shopper, sådan at du ikke er i tvivl om at opnå den mindst kostelige pris.

Generelt tilråder vi handler med kort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed kunne du benytte en afbetalingsløsning fra f.eks. ViaBill, for så vidt du ønsker at klare betalingen over flere uger.

Forinden folk handler i en internet handler kan man utvivlsomt gennemgå shoppens forretningsvilkår, men det er i reglen en omfattende opgave.

Et andet alternativ kan være at efterse hvorvidt e-firmaet er medlem af e-mærke ordningen, siden det typisk er et fingerpeg om at webbutikken efterkommer de danske regler, tillige med at netshoppen ofte overværes af sagkyndige som kender de gældende regulativer. Det er en rigtig god lejlighed til at få hjælp, ifald du forvoldes vanskeligheder i forbindelse med dit køb.

Ligeledes anbefales det at man er påpasselig med de fundamentale retningslinjer der kan have betydning for transaktionen, fx den ombytningsret internet selskabet tilsikrer. I den sammenhæng er det på samme måde essesentielt, at man til enhver tid beholder sin ordremail, således man altid kan bekræfte sit køb, uafhængig om du shopper til en herre eller dame.

En lang række online firmaer yder dag-til-dag fragt

Trustpilot giver dig forholdsvis ønskværdige løsninger til at fortolke en hel del tidligere køberes oplevelser og af den grund er det anbefalelsesværdigt, at du kigger nærmere på e-handlens ratings inden du lægger din bestilling.

Facebook præsterer på samme måde ret så hæderlige genveje til at få en idé om e-firmaets pålidelighed. Derudover møder vi en række e-forretninger som gør det muligt at publicere en kritik af virksomhedens service, hvilket på samme måde bør tages i brug til at fornemme hvor glade kunderne er.

Vores hjemmeside finansieres af annonceindtægter. Vi har samarbejdsaftaler med en lang række e-firmaer idet vi fremviser butikkernes varer, og tjener honorar i tilfælde af at en af de besøgende på vores hjemmeside foretager en bestilling.

Fakta omkring tilbud og internet shops værnes om nu og da, men vi tager ikke ansvar for ændringer der kan være implementeret siden vi nyligst opdaterede de anvendte data.