7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

En del e-butikker tilbyder heldigvis flere muligheder for levering. Den mest benyttede er i vore dage at afsende til en pakkeshop, og så afhenter du blot din bestilling lige præcis når det passer ind i din kalender. Den er jo vældig let gængelig, og oftest også den mest letkøbte leveringstype.

Du kan omvendt beslutte dig for at bestille varerne til levering hjem til hvor du bor eller til dit arbejdes adresse. Leveringsmetoden bliver i regelen en anelse mere bekostelig, men lige så vel vældig problemfri. Den mest prisbevidste leveringsudgave er dog selv at hente pakken, som jo stiller krav om at du bor i kort afstand af e-firmaets adresse.

Leveringshastigheden kan være super væsentlig i tilfælde af at vi står og skal bruge produktet om et øjeblik, så i det øjemed er det bestemt essentielt at man tjekker tidshorisonten for levering på det aktuelle produkt.

En masse internet outlets stiller udsigt til 1 hverdags levering på en række varenumre, hvilket dog tager udgangspunkt i at bestillingen anbringes før et givent klokkeslæt, så de garanteret kan nå at få varerne klar inden pakkemedarbejderne har fri.

Visse online varehuse yder gratis levering, men ofte er det så præmissen at der handles for et præcist beløb. Desuden burde du udse dig den mest prisbevidste mulighed for levering, hvilket i mange tilfælde – uafhængig om du bor ved Aarhus, Værløse eller Struer – er at få dem til at levere din ordre til et afhentningssted.

Et stort udvalg af leveringsformer

Det er jo efterhånden særligt bekvemt for os alle at prissammenligne på tværs af e-forretninger og så har flertallet af e-forhandlere ikke kunne lade være med at formindske salgsværdien på varerne – til børn, og samtidig til damer og herrer – betragteligt, og endda nogle gange frembyde fri fragt.

Til gengæld kan det imidlertid blive gavnligt at udforske flere internet virksomheder i Danmark efter tilbud før du handler, sådan at man er velinformeret til at indhente den skarpeste pris.

Man må alligevel være så påpasselig, at hvis en webbutik markedsfører varer for en salgspris som virker urealistisk god, så kan det i nogle tilfælde være et signal om en uægte netbutik. Bestillinger med kort er på den anden side en del af en vedtægt, som værner dig som kunde overfor uærlige online forhandlere.

Før nogen shopper på en internet forhandler bør de sådan set sætte sig ind i e-shoppens betingelser, det er dog tit ikke videre interessant.

En nemmere løsning kunne være at se om e-handlen er tilsluttet e-mærket, siden det skulle være en antydning af at internet virksomheden imødekommer de officielle danske regler, og at e-shoppen regelmæssigt besøges af sagkyndige der kender reglerne på området. Desuden tilbydes du anledning til at få assistance, for så vidt du møder dilemmaer ved din bestilling. Her finder du mere om emnet.

Udover dette er det klogt at køber er omhyggelig omkring de fundamentale bestemmelser der influerer på transaktionen, som for eksempel den byttepolitik online virksomheden anvender. I den relation er det ligeledes vigtigt, at man permanent bibeholder ens faktura, således man fremadrettet vil kunne vidne om sin bestilling, uden hensyn til om man skal købe gave til en kvinde eller mand.

Få leveret til din bolig eller ud til din arbejdsplads

Trustpilot leverer altid fremragende løsninger til at udforske flere tidligere køberes vurderinger og af den grund anbefales det, at du gransker e-butikkens bedømmelser inden du shopper.

Facebook forærer dig endvidere en del gode metoder til at få indtryk af online forhandlerens popularitet. Tilmed ses endda internet handler som tilbyder folk at udfærdige en evaluering af deres køb, hvilket lige så vel kan udnyttes til at få et indblik i hvor tilfredse kunderne er.

Denne side er finansieret af annoncer. Vi har et tæt samarbejde med en samling af internet varehuse hvori vi publicerer firmaernes varer, og indhenter betaling i tilfælde af at en af de besøgende på vores hjemmeside realiserer et køb.

Data vedrørende produkter og online firmaer vedligeholdes løbende, men vi tager forbehold for ændringer der kan være udarbejdet efter at vi senest opdaterede hjemmesidens data.