7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Scheepjes Maxi Sugar Rush Garn Unicolor 786 Fuchsia

Varenummer (SKU): 8717738968282 Kategori: Tag:
Flere billeder

kr. 22,00

(18 kundeanmeldelser)

 

Features:
Colour: Fuchsia
Material: 100% cotton
Yarn group: A (23 – 26 meshes)
Needle Size: 1.25 – 1.5 mm
Weight / Length: 50 grams = about 280 meters
Gauge: 10 x 10 = 25 m x 33 p
Wash & Care: Machine wash 60°C / Dry flat
Colour code: 786

Scheepje … læs mere her

Er Scheepjes Maxi Sugar Rush Garn Unicolor 786 Fuchsia på lager?

Annonce
Køb Scheepjes Maxi Sugar Rush Garn Unicolor 786 Fuchsia

Beskrivelse

Scheepjes Maxi Sugar Rush Garn Unicolor 786 Fuchsia beskrivelse:

  • Mærke: Scheepjes
  • Navn: Scheepjes Maxi Sugar Rush Garn Unicolor 786 Fuchsia
  • Pris: kr. 22.00
  • ProduktID: 8717738968282

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 – gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om Scheepjes Maxi Sugar Rush Garn Unicolor 786 Fuchsia her.

Scheepjes Maxi Sugar Rush Garn Unicolor 786 Fuchsia – slap af med strik og hækling

Mange er i den seneste tid, begyndt på det gamle håndværk strikning og hækling- og det er ikke kun ældre kvinder, som før i tiden var dem, som strikkede og hæklede på livet løs. Unge sidder i dag lige så ofte med garnnøgler og er kreative der kaster sig over at strikke eller hækle. Rito.dk er landets førende webshop indenfor garn, og det der hører sig til. De giver dig også, prisgaranti og et helt år hvor du kan fortryde dig køb – der er 365 dages returret, så ingen grund til ikke lige at købe Scheepjes Maxi Sugar Rush Garn Unicolor 786 Fuchsia.

Scheepjes Maxi Sugar Rush Garn Unicolor 786 Fuchsia giver dig prisgaranti

Scheepjes Maxi Sugar Rush Garn Unicolor 786 Fuchsia er en af de førende varer her på shoppen, og ligger i den populære kategori Garn > Garn Producenter > Scheepjes > Scheepjes Maxi Sugar Rush. Det er ret godt at du får hele 365 dages returret med når du køber Scheepjes Maxi Sugar Rush Garn Unicolor 786 Fuchsia. Det overrasker ikke nogen, at der er mange der køber Scheepjes Maxi Sugar Rush Garn Unicolor 786 Fuchsia fra den meget brugte forhandler Rito.dk, som ofte har gode tilbud og sørger for du sparer gode penge. I det store udvalg af varer finder mange det de leder efter, og der kan klikkes køb på Scheepjes Maxi Sugar Rush Garn Unicolor 786 Fuchsia. Køber du varer online kan priserne være lavere- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

Scheepjes Maxi Sugar Rush Garn Unicolor 786 Fuchsia med 365 dages returret

Køber du produkter i forskellige webshops, begunstiges du af bedre rettigheder, end hvis du handler i en fysisk butik. Den danske lovgivning giver dig 14 dages returret. når dine varer købes i en shop, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. Husk også på, at du online har et kæmpe udvalg, og det bevirker, at du med få klik kan finde det bedste tilbud, på tværs af forskellige webshops. Din sammenligning kan du rent faktisk lave fra mobilen eller en tablet uden brug af en computer. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at skulle få det hele til at passe med de forskellige buslinjer og tidspunkter. Når du har handlet dine produkter, kommer de hjem til din adresse, alternativt kan de sendes til dig arbejde, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. Det med at stå i kø i en butik er efterhånden ret gammeldags, når du køber online køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.

Infinity Hearts Rose 8/4 Garn Unicolor 236 Koksgrå er populær

18 reviews for Scheepjes Maxi Sugar Rush Garn Unicolor 786 Fuchsia

Vær den første til at anmelde “Scheepjes Maxi Sugar Rush Garn Unicolor 786 Fuchsia”