7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Hæklet jul med kant – Bog af Louise Grimm Hansen

Varenummer (SKU): 5707167545195 Kategori: Tag:
Flere billeder

kr. 99,00

(23 kundeanmeldelser)

Årets hæklebog!

Bogen hæklet jul med kant er den første bog fra Louise Grimm Hansen. Det er en begyndervenlig hæklebog med 10 søde juleopskrifter.

Features:
Size: 17×24 cm
Author: Louise Grimm Hansen
Theme: Crochet
Hook Size: 3,00 mm
Title: Crochet … læs mere her

Er Hæklet jul med kant - Bog af Louise Grimm Hansen på lager?

Annonce
Køb Hæklet jul med kant - Bog af Louise Grimm Hansen

Beskrivelse

Hæklet jul med kant – Bog af Louise Grimm Hansen beskrivelse:

  • Mærke: KreaLoui
  • Navn: Hæklet jul med kant – Bog af Louise Grimm Hansen
  • Pris: kr. 99.00
  • ProduktID: 5707167545195

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 – gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om Hæklet jul med kant – Bog af Louise Grimm Hansen her.

Hæklet jul med kant – Bog af Louise Grimm Hansen – slap af med strik og hækling

Det er ikke nyt, men flere og flere er, hoppet på den nye trend med strikning og hækling- og det gælder ikke udelukkende kvinder, som vi jo er vant til strikker og hækler hele tiden. Unge sidder i dag lige så ofte med garnnøgler og er kreative der kaster sig over at strikke eller hækle. Rito.dk sørger for at du kan finde det rigtige udstyr til de rigtige priser – både når det gælder garn, strikkepinde, hæklepinde og strikkeopskrifter. De giver dig også, prisgaranti og hele 365 dages returret, så du kan med ro i dit sind købe Hæklet jul med kant – Bog af Louise Grimm Hansen.

Hæklet jul med kant – Bog af Louise Grimm Hansen giver dig prisgaranti

Hæklet jul med kant – Bog af Louise Grimm Hansen er ret populær blandt alle vores varer i onlineshoppen i den eftertragtede varegruppe Opskrifter > Bøger > Forfattere > Louise Grimm Hansen Bøger. Når du bestiller her får du hele 365 dages returret hvis du skulle fortryde dit køb Hæklet jul med kant – Bog af Louise Grimm Hansen. Den gode service betyder at rigtig mange i Danmark køber deres Hæklet jul med kant – Bog af Louise Grimm Hansen online hos webshoppen Rito.dk, der virkelig har samlet toppen af de mest populære varer. Hos webshoppens store udvalg finder mange det de leder efter, og der kan klikkes køb på Hæklet jul med kant – Bog af Louise Grimm Hansen. Når der handles i webshop kan priserne findes lavere end i butikker- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Hæklet jul med kant – Bog af Louise Grimm Hansen med 365 dages returret

Når du lader dig friste, og får købt nogle produkter online, er betingelserne lidt gunstigere, som ikke er en selvfølge i fysiske butikker. Webshop skal følge dansk lov, der giver 14 dages retrret. efter du har købt dine varer, og du kan finde webshops der giver mere og nogle giver endda et helt års returret. Når webshops ligger online, får du med et par klik et stort udvalg , og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Og du kan endda gøre det super hurtigt, det er bare lige at finde de shop, der sælger din vare. Tænk også på, at ved at handle online, så slipper du helt for, at varens pris er forskellige fra skiltet og til kasseapparatet, så du skal stå i kø bagefter for at få den rigtige pris. Webshoppen kan sende produkterne hjem til dig, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, og få den løsning, der passer bedst for dig. De tider med at stå i kø er længe forbi – i dag handler vi online og køen er der slet ikke, når du handler online, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø – man vælger altid den langsomste.

Infinity Hearts Rose 8/4 Garn Unicolor 236 Koksgrå er populær

23 reviews for Hæklet jul med kant - Bog af Louise Grimm Hansen

Vær den første til at anmelde “Hæklet jul med kant – Bog af Louise Grimm Hansen”