7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Elastik/Elastikbånd Hvid 6mm 10m

Varenummer (SKU): 7316712103476 Kategori: Tag:
Tilbud
Flere billeder

Original price was: kr. 29,00.Current price is: kr. 26,00.

(20 kundeanmeldelser)

Dette hvide elastikbånd er det ideelle værktøj til en bred vifte af projekter, hvor stræk og holdbarhed er afgørende. Med en bredde på 6 mm og hele 10 meters længde er det alsidigt og nemt at arbejde med.

Dette elastikbånd kan bruges til en række formål … læs mere her

Er Elastik/Elastikbånd Hvid 6mm 10m på lager?

Annonce
Køb Elastik/Elastikbånd Hvid 6mm 10m

Beskrivelse

Elastik/Elastikbånd Hvid 6mm 10m beskrivelse:

  • Mærke: VJ Green
  • Navn: Elastik/Elastikbånd Hvid 6mm 10m
  • Pris: kr. 26.00
  • ProduktID: 7316712103476

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 – gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om Elastik/Elastikbånd Hvid 6mm 10m her.

Elastik/Elastikbånd Hvid 6mm 10m – slap af med strik og hækling

Mange er i den seneste tid, begyndt på det gamle håndværk strikning og hækling- og mange overraskes, når de ser at det ikke er den ældre generation af kvinder, som vi jo er vant til strikker og hækler hele tiden. Vi er rykket et par generationer ned i dag der finder stor glæde ved at strikke som hobby. Rito.dk er stedet med de helt rigtige garntyper, hæklepinde osv.. Vidste du, at du også får, prisgaranti og hele 365 dages returret, så få nu bare fyldt den kurv med Elastik/Elastikbånd Hvid 6mm 10m.

Elastik/Elastikbånd Hvid 6mm 10m giver dig prisgaranti

Elastik/Elastikbånd Hvid 6mm 10m ligger på hylden i det store sortiment der er i kategorien Håndarbejde > Elastik > Elastiksnor / Elastikbånd / Elastiktråd. Du bliver ved købet også tildelt hele 365 dages returret hvis du skulle fortryde dit køb Elastik/Elastikbånd Hvid 6mm 10m. Langt de fleste i Norden køber deres Elastik/Elastikbånd Hvid 6mm 10m i den kendte webshop Rito.dk, som giver dig det store udvalg til de rigtige priser. Hos webshoppens store udvalg er der helt sikkert noget for dig, det kan jo passende være Elastik/Elastikbånd Hvid 6mm 10m. Købes der ind i online webshops er priserne bedre- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

Elastik/Elastikbånd Hvid 6mm 10m med 365 dages returret

Forbrugere der køber produkter i danske webshops, er betingelserne lidt gunstigere, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Lovgivningen dikterer min. 14 dages returret. efter du har købt dine varer, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere som ligger udover de lovpligtige 14 dage. Når webshops har hele deres varekatalog liggende online, kan du se hele udvalget, og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, i de mange webshops der er på det danske marked. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning så snart du lige har fem minutter, og sidder ved computeren eller med din telefon. En anden ting du også slipper for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Når du har handlet dine produkter, kommer de hjem til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. I onlineshoppen er der ingen kø så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.

Infinity Hearts Rose 8/4 Garn Unicolor 236 Koksgrå er populær

20 reviews for Elastik/Elastikbånd Hvid 6mm 10m

Vær den første til at anmelde “Elastik/Elastikbånd Hvid 6mm 10m”