7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Glimmer Blå 0,2mm 60ml

Varenummer (SKU): 5700137340257 Kategori: Tag:
Flere billeder

kr. 29,00

Features:
Colour: Blue
Other information: Supplied in a sprinkle bag
Size: 60 ml
Length: 0.2 mm
Amount: 60 ml
Application: Can be used for decoration.

Glimmer Blå 0,2mm 60ml … læs mere her

Er Glimmer Blå 0,2mm 60ml på lager?

Annonce
Køb Glimmer Blå 0,2mm 60ml

Beskrivelse

Glimmer Blå 0,2mm 60ml beskrivelse:

  • Mærke: Diverse
  • Navn: Glimmer Blå 0,2mm 60ml
  • Pris: kr. 29.00
  • ProduktID: 5700137340257

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 – gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om Glimmer Blå 0,2mm 60ml her.

Glimmer Blå 0,2mm 60ml – slap af med strik og hækling

En af de nye diller vi tit ser, er mennesker der er , hoppet på den nye trend med strikning og hækling- og du får dig en overraskelse, hvis du tror, det er den ældre generation, der traditionelt har stået for det med at strikke og hækle i mange generationer. Det er ligeså ofte de unge i dag der har taget strikning og hækling til sig, som deres bedstemødre gjorde. Rito.dk er garant for de rigtige ting, du skal bruge til at strikke og hækle. De har endda valgt at give dig, prisgaranti og en returret på flotte 365 dage, så du kan med ro i dit sind købe Glimmer Blå 0,2mm 60ml.

Glimmer Blå 0,2mm 60ml giver dig prisgaranti

Glimmer Blå 0,2mm 60ml fås sammen med en masse andre varer lige her i shoppen i den altid eftertragtede varekategori Kreativ / DIY > Pailletter / Glitter / Glimmer > Glimmer / Glitter. Vidste du, at du også får hele 365 dages returret som er en fin sikkerhed for dig, hvis du nu fortryder dig køb af Glimmer Blå 0,2mm 60ml. Her i Danmark er der mange, der køber deres Glimmer Blå 0,2mm 60ml hos onlineshoppen Rito.dk, som ofte har gode tilbud og sørger for du sparer gode penge. Her i online shoppens kæmpe udvalg er der helt sikkert noget for dig, og der er det oplagte valg Glimmer Blå 0,2mm 60ml. Ved at købe dine varer i en webshop er priserne bedre- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Glimmer Blå 0,2mm 60ml med 365 dages returret

Når webshops leverer dine produkter, begunstiges du af bedre rettigheder, som ikke er en selvfølge i fysiske butikker. Du får med dine varer 14 dages returret. når dine varer købes i en shop, der er endda shops, der vælger at give mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. At webshops har alt liggende klar til dig online, betyder også at deres priser online, som gør det let at sammenligne priser, på tværs af forskellige webshops. Det er let i dag at sammenligne priser – du kan gøre det super hurtigt, det er bare lige at finde de shop, der sælger din vare. Når du handler online er du også fri for, at bære alle varerne fra butikkens hylder hele vejen gennem butikken og hjem til dig selv. Når du har handlet dine produkter, kommer de hjem til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, så du kan vælge det, det er lettes for dig. Du kan også springe en lang kø ved kassen over køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.

Infinity Hearts Rose 8/4 Garn Unicolor 236 Koksgrå er populær

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde “Glimmer Blå 0,2mm 60ml”