7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Carioca Tuscher/Tusser Ass. farver 2,6mm – 24 stk

Varenummer (SKU): 8003511406158 Kategori: Tag:
Tilbud
Flere billeder

Original price was: kr. 65,00.Current price is: kr. 61,00.

(13 kundeanmeldelser)

Hvis du elsker farver og at lave tegninger er din yndlingsbeskæftigelse, så er du nødt til at have Carioca Tuscher/Tusser Ass. farver – 24 stk. I denne pakke får du nemlig 24 fantastiske, friske farver. Med dem kan du lave ethvert motiv eller mønster. Du … læs mere her

Er Carioca Tuscher/Tusser Ass. farver 2,8mm - 24 stk på lager?

Annonce
Køb Carioca Tuscher/Tusser Ass. farver 2,8mm - 24 stk

Beskrivelse

Carioca Tuscher/Tusser Ass. farver 2,8mm – 24 stk beskrivelse:

  • Mærke: Carioca
  • Navn: Carioca Tuscher/Tusser Ass. farver 2,8mm – 24 stk
  • Pris: kr. 61.00
  • ProduktID: 8003511406158

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 – gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om Carioca Tuscher/Tusser Ass. farver 2,8mm – 24 stk her.

Carioca Tuscher/Tusser Ass. farver 2,8mm – 24 stk – slap af med strik og hækling

Det er ikke nyt, men flere og flere er, begyndt at fordybe sig i garnnøgler, strikkepinde, opskrifter, masker og hæklenåle- og du får dig en overraskelse, hvis du tror, det er den ældre generation, som vi jo er vant til strikker og hækler hele tiden. Vi er rykket et par generationer ned i dag der nyder at gøre brug af deres kreativitet med garn og pinde. Rito.dk sikrer dig gang på gang god kvalitet til fantastiske priser på alt hvad du skal bruge til at strikke og hækle. Du får oven i købet, prisgaranti og kan returnere din vare i 365 dage, så der er vist ikke nogen grund til ikke at bestille Carioca Tuscher/Tusser Ass. farver 2,8mm – 24 stk.

Carioca Tuscher/Tusser Ass. farver 2,8mm – 24 stk giver dig prisgaranti

Carioca Tuscher/Tusser Ass. farver 2,8mm – 24 stk er efter stor efterspørgsel tilføjet i den altid eftertragtede varekategori Kreativ / DIY > Tegneredskaber > Tuscher/Tusser. Når du bestiller her får du hele 365 dages returret til at sikre dig mod fortrydelse af købet af Carioca Tuscher/Tusser Ass. farver 2,8mm – 24 stk. Det er efterhånden velkendt at online shoppere køber deres Carioca Tuscher/Tusser Ass. farver 2,8mm – 24 stk ved den velkendte shop Rito.dk, som ofte har gode tilbud og sørger for du sparer gode penge. Her i online shoppens kæmpe udvalg kan du shoppe løs efter lækre varer, og der kan klikkes køb på Carioca Tuscher/Tusser Ass. farver 2,8mm – 24 stk. Ved at købe dine varer i en webshop sparer du penge- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

Carioca Tuscher/Tusser Ass. farver 2,8mm – 24 stk med 365 dages returret

Når du svinger kortet i de danske webshops, får du andre fordele, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Dansk lov kræver af webshoppen, at de skal give dig 14 dages returret. når dine varer købes i en shop, og nogle webshops har valgt at give mere og nogle giver endda et helt års returret. At handle online giver dig også en anden fordel, som er et stort udvalg, og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, på tværs af forskellige webshops. Og du kan faktisk sammenligne priser på alle tider af døgnet, så længe du er online. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Shoppen sender din produkter til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. I dag er der ingen grund til at skulle stå i kø ved en kasse – ved online handel køen er der slet ikke, når du handler online, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.

Infinity Hearts Rose 8/4 Garn Unicolor 236 Koksgrå er populær

13 reviews for Carioca Tuscher/Tusser Ass. farver 2,6mm - 24 stk

Vær den første til at anmelde “Carioca Tuscher/Tusser Ass. farver 2,6mm – 24 stk”