7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

DMC Natura XL Garn Unicolor 32 Beige

Varenummer (SKU): 077540623020 Kategori: Tag:
Tilbud
Flere billeder

Original price was: kr. 75,00.Current price is: kr. 70,00.

(23 kundeanmeldelser)

Skal du bruge meget tykt bomuldsgarn, er DMC Natura XL Garn måske noget for dig. Det har ca. den dobbelt tykkelse af en almindelig 8/8 bomuld. DMC Natura XL Garn er perfekt til interiør som guldtæpper, puder og kurve. Det er også flot til tilbehør som tas … læs mere her

Er DMC Natura XL Garn Unicolor 32 Beige på lager?

Annonce
Køb DMC Natura XL Garn Unicolor 32 Beige

Beskrivelse

DMC Natura XL Garn Unicolor 32 Beige beskrivelse:

  • Mærke: DMC
  • Navn: DMC Natura XL Garn Unicolor 32 Beige
  • Pris: kr. 70.00
  • ProduktID: 077540623020

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 – gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om DMC Natura XL Garn Unicolor 32 Beige her.

DMC Natura XL Garn Unicolor 32 Beige – slap af med strik og hækling

Det er en dille, der ikke lige går over med det samme – rigtig mange er, gået tilbage til røddere og er startet på at strikke og hækle- og du får dig en overraskelse, hvis du tror, det er den ældre generation, der i mange generationer har været dem med strikkepindende og hæklenålene. Man ser lige så mange unge i dag der køber garn, stikkepinde, strikkemønstre osv. Rito.dk er landets førende webshop indenfor garn, og det der hører sig til. Vidste du, at du også får, prisgaranti og et helt års returret, så der er vist ikke nogen grund til ikke at bestille DMC Natura XL Garn Unicolor 32 Beige.

DMC Natura XL Garn Unicolor 32 Beige giver dig prisgaranti

DMC Natura XL Garn Unicolor 32 Beige ligger i toppen af listen med bedst sælgende varer i webshoppen i vores gruppe af varer Garn > Garn Producenter > DMC > DMC Natura XL. Der følger også hele 365 dages returret der er en god garanti mod at købe det forkerte. Du kan inden for fristen bare returnere DMC Natura XL Garn Unicolor 32 Beige. Langt de fleste i Norden køber deres DMC Natura XL Garn Unicolor 32 Beige online hos webshoppen Rito.dk, som er den foretrukne shop blandt online shoppere. Vi har håndplukket varerne og blandt dem finder du noget for alle, og der kan klikkes køb på DMC Natura XL Garn Unicolor 32 Beige. Når der handles i webshop kan priserne være lavere- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

DMC Natura XL Garn Unicolor 32 Beige med 365 dages returret

Hver eneste gang, du shopper online i en dansk webshop, får du andre fordele, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Loven siger, du har ret til at returnere dine varer indenfor 14 dage. efter du har købt dine varer, der er endda shops, der vælger at give mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. En stor fordel for dig som forbruger er, at webshops har deres priser online, og det gør en prissammenligning let, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Og du kan faktisk sammenligne priser på alle tider af døgnet, så længe du er online. En anden ting du også slipper for, at skulle slæbe varerne hjem fra butikken. Dine varer bliver sendt direkte hjem til dig, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, og få den løsning, der passer bedst for dig. Du kan også springe en lang kø ved kassen over det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst – vi gætter aldrig rigtigt alligevel.

Infinity Hearts Rose 8/4 Garn Unicolor 236 Koksgrå er populær

23 reviews for DMC Natura XL Garn Unicolor 32 Beige

Vær den første til at anmelde “DMC Natura XL Garn Unicolor 32 Beige”