7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

DMC Natura Medium Garn Unicolor 10 Okkergul

Varenummer (SKU): 077540695904 Kategori: Tag:
Tilbud
Flere billeder

Original price was: kr. 39,00.Current price is: kr. 37,50.

(15 kundeanmeldelser)

DMC Natura Medium Garn er fremstillet af kæmmet bomuld. Det er blødt, holdbart og behageligt at arbejde med. DMC Natura Medium Garn er rigtig godt at bruge til sommertøj og til tøj og tilbehør til babyer og børn. Det er desuden godt til interiørprojekter … læs mere her

Er DMC Natura Medium Garn Unicolor 10 Okkergul på lager?

Annonce
Køb DMC Natura Medium Garn Unicolor 10 Okkergul

Beskrivelse

DMC Natura Medium Garn Unicolor 10 Okkergul beskrivelse:

  • Mærke: DMC
  • Navn: DMC Natura Medium Garn Unicolor 10 Okkergul
  • Pris: kr. 37.50
  • ProduktID: 077540695904

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 – gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om DMC Natura Medium Garn Unicolor 10 Okkergul her.

DMC Natura Medium Garn Unicolor 10 Okkergul – slap af med strik og hækling

Flere og flere er, glade for at strikke eller hækle, og har fundet sin egen lille uforstyrrede verden her- og tro ikke det kun er kvinder, der traditionelt har stået for det med at strikke og hækle i mange generationer. Man ser lige så mange unge i dag der finder stor glæde ved at strikke som hobby. Rito.dk er garant for de rigtige ting, du skal bruge til at strikke og hækle. Det er let at beslutte sig for at købe garn, når man får, prisgaranti og med den et års returret, så der er vist ikke nogen grund til ikke at bestille DMC Natura Medium Garn Unicolor 10 Okkergul.

DMC Natura Medium Garn Unicolor 10 Okkergul giver dig prisgaranti

DMC Natura Medium Garn Unicolor 10 Okkergul ligger i toppen af listen med bedst sælgende varer i webshoppen i den altid eftertragtede varekategori Garn > Garn Producenter > DMC > DMC Natura Medium. Vidste du, at du også får hele 365 dages returret med når du køber DMC Natura Medium Garn Unicolor 10 Okkergul. Vidste du at størstedelen af dem der handler online køber DMC Natura Medium Garn Unicolor 10 Okkergul online hos webshoppen Rito.dk, der har forstået vigtigheden af at have de rigtige varer på hylden. I det store udvalg af varer kan du shoppe løs efter lækre varer, som jo fx kan være DMC Natura Medium Garn Unicolor 10 Okkergul. Når du handler online er priserne mere attraktive end i butikkerne- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

DMC Natura Medium Garn Unicolor 10 Okkergul med 365 dages returret

Shoppes der produkter online, er betingelserne lidt gunstigere, end hvis du handler i en fysisk butik. Webshop skal følge dansk lov, der giver 14 dages retrret. efter du har købt dine varer, og du kan finde webshops der giver mere som ligger udover de lovpligtige 14 dage. Når webshops har hele deres varekatalog liggende online, kan du se hele udvalget, og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. Du får også en anden stor fordel, når du shopper online, og det er du slipper for, at bæreposen med varerne går i stykker på vej hjem. Når du har handlet dine produkter, kommer de hjem til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, og det giver en god fleksibilitet for dig. Webshops har ikke en kø som i butikker eller supermarkeder køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø – man vælger altid den langsomste.

Infinity Hearts Rose 8/4 Garn Unicolor 236 Koksgrå er populær

15 reviews for DMC Natura Medium Garn Unicolor 10 Okkergul

Vær den første til at anmelde “DMC Natura Medium Garn Unicolor 10 Okkergul”