7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Scheepjes Sunkissed Garn Print 05 Seaside

Varenummer (SKU): 8717738974054 Kategori: Tag:
Flere billeder

kr. 28,00

(15 kundeanmeldelser)

 

Features:
Colour: Seaside
Material: 100% cotton
Needle Size: 3 mm
Weight / Length: 50 grams = approx. 170 meters
Gauge: 10 x 10 cm = 28 m x 40p
Wash & Care: Delicate wash 40°C / Dry flat
Colour code: 05

Scheepjes Sunkissed Garn Print 05 Seaside … læs mere her

Er Scheepjes Sunkissed Garn Print 05 Seaside på lager?

Annonce
Køb Scheepjes Sunkissed Garn Print 05 Seaside

Beskrivelse

Scheepjes Sunkissed Garn Print 05 Seaside beskrivelse:

  • Mærke: Scheepjes
  • Navn: Scheepjes Sunkissed Garn Print 05 Seaside
  • Pris: kr. 28.00
  • ProduktID: 8717738974054

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 – gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om Scheepjes Sunkissed Garn Print 05 Seaside her.

Scheepjes Sunkissed Garn Print 05 Seaside – slap af med strik og hækling

Måske har du også lagt mærke til det – der er mange i dag, der er, begyndt at strikke- og det er ikke som mange tror, kun ældre kvinder, som vi jo er vant til strikker og hækler hele tiden. Vi er rykket et par generationer ned i dag der finder stor glæde ved at strikke som hobby. Rito.dk har nogle rigtig gode bud på garn, strikkepinde osv. i god kvalitet. Oven i hatten får du, prisgaranti og med den et års returret, så du kan roligt købe Scheepjes Sunkissed Garn Print 05 Seaside.

Scheepjes Sunkissed Garn Print 05 Seaside giver dig prisgaranti

Scheepjes Sunkissed Garn Print 05 Seaside findes stadig i Top-10 eller tæt på i den eftertragtede varegruppe Garn > Garn Producenter > Scheepjes > Scheepjes Sunkissed. Der kommer hele hele 365 dages returret der giver dig en god sikkerhed, hvis du alligevel ikke skal bruge Scheepjes Sunkissed Garn Print 05 Seaside. Det er efterhånden velkendt at online shoppere køber deres Scheepjes Sunkissed Garn Print 05 Seaside i den kendte webshop Rito.dk, som er den foretrukne shop blandt online shoppere. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her går mange på jagt efter deres mål, det kan jo passende være Scheepjes Sunkissed Garn Print 05 Seaside. Når der handles i webshop kan priserne findes lavere end i butikker- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Scheepjes Sunkissed Garn Print 05 Seaside med 365 dages returret

Når du svinger kortet i de danske webshops, får du andre fordele, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Webshop skal følge dansk lov, der giver 14 dages retrret. når du har handlet dine varer, og du kan finde webshops der giver mere for at skille sig ud fra konkurrenterne i markedet. At webshops har alt liggende klar til dig online, betyder også at deres priser online, og det giver en god gennemsigtighed på priserne, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Din sammenligning kan du rent faktisk lave super hurtigt, det er bare lige at finde de shop, der sælger din vare. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at være underlagt butikkernes åbningstider. Når du har handlet dine produkter, kommer de hjem til din adresse, alternativt kan de sendes til dig arbejde, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. Du kan også springe en lang kø ved kassen over så gå bare direkte til kassen, når du har fundet dine varer, og betal med det samme, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst – vi gætter aldrig rigtigt alligevel.

Infinity Hearts Rose 8/4 Garn Unicolor 236 Koksgrå er populær

15 reviews for Scheepjes Sunkissed Garn Print 05 Seaside

Vær den første til at anmelde “Scheepjes Sunkissed Garn Print 05 Seaside”