7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Drops Eskimo Garn Mix 48 Beige

Varenummer (SKU): 7071723004326 Kategori: Tag:
Flere billeder

kr. 17,95

(21 kundeanmeldelser)

Drops Eskimo skifter navn til Drops Snow, selve garnet er som du kender det, det bliver der ikke ændret på. Navneskiftet er en proces, derfor kan du modtage banderoler hvor der står Eskimo eller Snow på. Men fremover kommer der til at stå Drops Snow på al … læs mere her

Er Drops Snow/Eskimo Garn Mix 48 Beige på lager?

Annonce
Køb Drops Snow/Eskimo Garn Mix 48 Beige

Beskrivelse

Drops Snow/Eskimo Garn Mix 48 Beige beskrivelse:

  • Mærke: Drops – Garnstudio
  • Navn: Drops Snow/Eskimo Garn Mix 48 Beige
  • Pris: kr. 17.95
  • ProduktID: 7071723004326

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 – gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om Drops Snow/Eskimo Garn Mix 48 Beige her.

Drops Snow/Eskimo Garn Mix 48 Beige – slap af med strik og hækling

Vi ser oftere og oftere folk der er, begyndt at fordybe sig i garnnøgler, strikkepinde, opskrifter, masker og hæklenåle- og du får dig en overraskelse, hvis du tror, det er den ældre generation, der i mange generationer har været dem med strikkepindende og hæklenålene. Vi er rykket et par generationer ned i dag der køber garn, stikkepinde, strikkemønstre osv. Rito.dk har nogle rigtig gode bud på garn, strikkepinde osv. i god kvalitet. Det er let at beslutte sig for at købe garn, når man får, prisgaranti og hele 365 dages returret, så du kan roligt købe Drops Snow/Eskimo Garn Mix 48 Beige.

Drops Snow/Eskimo Garn Mix 48 Beige giver dig prisgaranti

Drops Snow/Eskimo Garn Mix 48 Beige er tilføjet i shoppen på grund af den store efterspørgsel i den altid eftertragtede varekategori Garn > Garn Producenter > Drops Garnstudio > DROPS Snow. Det er ret godt at du får hele 365 dages returret der er en god garanti mod at købe det forkerte. Du kan inden for fristen bare returnere Drops Snow/Eskimo Garn Mix 48 Beige. Vidste du at størstedelen af dem der handler online køber Drops Snow/Eskimo Garn Mix 48 Beige online hos webshoppen Rito.dk, der altid har et stort udvalg af populære varer. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg kan du helt sikkert finde noget du kan li, og der kan klikkes køb på Drops Snow/Eskimo Garn Mix 48 Beige. Ved at købe dine varer i en webshop er priserne bedre- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

Drops Snow/Eskimo Garn Mix 48 Beige med 365 dages returret

Når du lader dig friste, og får købt nogle produkter online, giver de dig lidt bedre rettigheder, end hvis du handler i en fysisk butik. Produkter der handles i en dansk shop, skal have 14 dages returret. efter dit online køb, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere end standard returretten og giver meget længere returtid. Når webshops har hele deres varekatalog liggende online, kan du se hele udvalget, og det gør en prissammenligning let, på tværs af forskellige webshops. Du kan oven i købet gøre det når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at varens pris er forskellige fra skiltet og til kasseapparatet, så du skal stå i kø bagefter for at få den rigtige pris. Dine varer bliver sendt direkte hjem til dig, alternativt kan de sendes til dig arbejde, og det giver en god fleksibilitet for dig. I dag er der ingen grund til at skulle stå i kø ved en kasse – ved online handel så gå let og ubesværet direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.

Infinity Hearts Rose 8/4 Garn Unicolor 236 Koksgrå er populær

21 reviews for Drops Eskimo Garn Mix 48 Beige

Vær den første til at anmelde “Drops Eskimo Garn Mix 48 Beige”