7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Gütermann Sytråd Ekstra Stærk Rød 100m

Varenummer (SKU): 4008015160838 Kategori: Tag:
Tilbud
Flere billeder

Original price was: kr. 45,00.Current price is: kr. 42,00.

(23 kundeanmeldelser)

Ekstra stærk sytråd til at sammensætte bl.a. filtkugler / uldkulger fra Gütermann. 100 meter pr. spole. Lavet i 100% polyester. Gütermann Sytråd Ekstra Stærk er velegnet til reparation af tunge stoffer. 

Gütermann Sytråd Ekstra Stærk Rød 100 m har en s … læs mere her

Er Gütermann Sytråd Ekstra Stærk Rød 100m på lager?

Annonce
Køb Gütermann Sytråd Ekstra Stærk Rød 100m

Beskrivelse

Gütermann Sytråd Ekstra Stærk Rød 100m beskrivelse:

  • Mærke: Gütermann
  • Navn: Gütermann Sytråd Ekstra Stærk Rød 100m
  • Pris: kr. 42.00
  • ProduktID: 4008015160838

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 – gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om Gütermann Sytråd Ekstra Stærk Rød 100m her.

Gütermann Sytråd Ekstra Stærk Rød 100m – slap af med strik og hækling

Mange er i den seneste tid, begyndt at strikke- og det er ikke som mange tror, kun ældre kvinder, som før i tiden var dem, som strikkede og hæklede på livet løs. Man ser lige så mange unge i dag der nyder at gøre brug af deres kreativitet med garn og pinde. Rito.dk er landets førende webshop indenfor garn, og det der hører sig til. De har endda valgt at give dig, prisgaranti og hele 365 dages returret, så få nu bare fyldt den kurv med Gütermann Sytråd Ekstra Stærk Rød 100m.

Gütermann Sytråd Ekstra Stærk Rød 100m giver dig prisgaranti

Gütermann Sytråd Ekstra Stærk Rød 100m ligger i toppen af listen med bedst sælgende varer i webshoppen i en vores rigtig gode kategorier, nemlig Syning > Sytråd > Ekstra kraftig polyestertråd. Du får også hele hele 365 dages returret der sikrer dig, hvis du mod forventning skulle fortryde købet af Gütermann Sytråd Ekstra Stærk Rød 100m. Langt de fleste i Norden køber deres Gütermann Sytråd Ekstra Stærk Rød 100m ved den velkendte shop Rito.dk, som ikke bare er en døgnflue, men har bevist sit eksistensgrundlag gennem lang tid. Hos webshoppens store udvalg går mange på jagt efter deres mål, deriblandt også Gütermann Sytråd Ekstra Stærk Rød 100m. Når der handles i webshop kan priserne være lavere- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

Gütermann Sytråd Ekstra Stærk Rød 100m med 365 dages returret

Husk at når du køber varer i webshops, begunstiges du af bedre rettigheder, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Loven siger, du har ret til at returnere dine varer indenfor 14 dage. når du har handlet dine varer, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. Oveni returretten har du online også et ret stort udvalg af varer og shops, og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, i de mange webshops der er på det danske marked. Det er let i dag at sammenligne priser – du kan gøre det så snart du lige har fem minutter, og sidder ved computeren eller med din telefon. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at bæreposen med varerne går i stykker på vej hjem. Webshoppen sender din varer direkte til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, så du kan vælge det, det er lettes for dig. I onlineshoppen er der ingen kø så gå bare direkte til kassen, når du har fundet dine varer, og betal med det samme, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø – man vælger altid den langsomste.

Infinity Hearts Rose 8/4 Garn Unicolor 236 Koksgrå er populær

23 reviews for Gütermann Sytråd Ekstra Stærk Rød 100m

Vær den første til at anmelde “Gütermann Sytråd Ekstra Stærk Rød 100m”