7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side
Tilbud
Flere billeder

Original price was: kr. 50,00.Current price is: kr. 44,00.

(20 kundeanmeldelser)

Lim Klar 27ml er en vandbaseret, gennemsigtig lim, som er drøj og nem at bruge. Konsistensen er geleagtig. Når limen udtørrer, bliver den klar i farven. Du kan anvende limen til forskellige materialer som filt, stof, læder, træ, glas, papir, smykker og ga … læs mere her

Er Lim Klar 27 ml på lager?

Annonce
Køb Lim Klar 27 ml

Beskrivelse

Lim Klar 27 ml beskrivelse:

  • Mærke: Diverse
  • Navn: Lim Klar 27 ml
  • Pris: kr. 44.00
  • ProduktID: 5707167547458

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 – gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om Lim Klar 27 ml her.

Lim Klar 27 ml – slap af med strik og hækling

Flere og flere er, gået tilbage til røddere og er startet på at strikke og hækle- og du tager fejl, hvis du tror, det kun er kvinder, der i mange generationer har været dem med strikkepindende og hæklenålene. Man ser lige så mange unge i dag der køber garn, stikkepinde, strikkemønstre osv. Rito.dk er landets førende webshop indenfor garn, og det der hører sig til. Du får oven i købet, prisgaranti og du kan tilmed returnere din vare inden for 365 dage, så der er vist ikke nogen grund til ikke at bestille Lim Klar 27 ml.

Lim Klar 27 ml giver dig prisgaranti

Lim Klar 27 ml er efter stor efterspørgsel tilføjet i en vores rigtig gode kategorier, nemlig Tilbehør & Redskaber > Lim / Limpistoler / Lak > Skolelim / Hobbylim. Og hey – du får jo også lige hele 365 dages returret med når du køber Lim Klar 27 ml. Det overrasker ikke nogen, at der er mange der køber Lim Klar 27 ml hos den populære shop Rito.dk, som ofte har gode tilbud og sørger for du sparer gode penge. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg finder du noget for alle, som jo fx kan være Lim Klar 27 ml. Når der handles i webshop kan priserne findes lavere end i butikker- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Lim Klar 27 ml med 365 dages returret

Købes der ind i en webshop, giver de dig lidt bedre rettigheder, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Den danske lovgivning giver dig 14 dages returret. efter du har foretaget dit køb på nettet, og nogle webshops har valgt at give mere og nogle giver endda et helt års returret. En stor fordel for dig som forbruger er, at webshops har deres priser online, og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, på tværs af forskellige webshops. Din sammenligning kan du rent faktisk lave fra mobilen eller en tablet uden brug af en computer. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at bæreposen med varerne går i stykker på vej hjem. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, så vælg det, der passer bedst til dig. Det med at stå i kø i en butik er efterhånden ret gammeldags, når du køber online så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.

Infinity Hearts Rose 8/4 Garn Unicolor 236 Koksgrå er populær

20 reviews for Lim Klar 27 ml

Vær den første til at anmelde “Lim Klar 27 ml”