7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Pony Hæklenål Bambus 2,00mm US0

Varenummer (SKU): 8901003448115 Kategori: Tag:
Flere billeder

kr. 50,00

(24 kundeanmeldelser)

Pony Hæklenål Bambus 2,00mm er 15,2 cm lang. Det er en fin længde, der er lige tilpas og let at arbejde med. Tykkelsen på 2,00 mm er rigtig god til tyndt, fint garn og små mønstre.

Pony Hæklenål Bambus 2,00mm er lavet af bambus. Det er et lækkert natur … læs mere her

Er Pony Hæklenål Bambus 2,00mm US0 på lager?

Annonce
Køb Pony Hæklenål Bambus 2,00mm US0

Beskrivelse

Pony Hæklenål Bambus 2,00mm US0 beskrivelse:

  • Mærke: Pony
  • Navn: Pony Hæklenål Bambus 2,00mm US0
  • Pris: kr. 50.00
  • ProduktID: 8901003448115

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 – gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om Pony Hæklenål Bambus 2,00mm US0 her.

Pony Hæklenål Bambus 2,00mm US0 – slap af med strik og hækling

Flere og flere er, begyndt på det gamle håndværk strikning og hækling- og du bliver måske overrasket når du læser, at det ikke kun er damer oppe i alderen, som vi jo er vant til strikker og hækler hele tiden. Unge sidder i dag lige så ofte med garnnøgler og er kreative der har en hæklenål i hånden og lader kreativiten fylde frit. Rito.dk har nogle rigtig gode bud på garn, strikkepinde osv. i god kvalitet. De giver dig også, prisgaranti og et helt års returret, så du kan med ro i dit sind købe Pony Hæklenål Bambus 2,00mm US0.

Pony Hæklenål Bambus 2,00mm US0 giver dig prisgaranti

Pony Hæklenål Bambus 2,00mm US0 er efter stor efterspørgsel tilføjet i den godt sælgende kategori Garn > Tilbehør til Garn > Hæklenåle > Hæklenåle. Når du bestiller her får du hele 365 dages returret oven i hatten når du køber Pony Hæklenål Bambus 2,00mm US0. Vidste du at størstedelen af dem der handler online køber Pony Hæklenål Bambus 2,00mm US0 fra den meget brugte forhandler Rito.dk, der virkelig har samlet toppen af de mest populære varer. I det store udvalg af varer er der helt sikkert noget for dig, deriblandt også Pony Hæklenål Bambus 2,00mm US0. Køber du varer online er priserne mere attraktive end i butikkerne- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

Pony Hæklenål Bambus 2,00mm US0 med 365 dages returret

Når du handler online, giver de dig lidt bedre rettigheder, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Dine varer skal kunne returneres i 14 dage. efter dit online køb, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere som ligger udover de lovpligtige 14 dage. Webshops er nødt til at skilte med deres priser på varerne online, og det at sammenlligne priser bliver en leg, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. Du kan oven i købet gøre det så snart du lige har fem minutter, og sidder ved computeren eller med din telefon. En anden ting du også slipper for, at være underlagt butikkernes åbningstider. Online shoppen får Posten til at levere dine varer til din adresse, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. Glem alt om at stå i kø, hvor ekspedienten lige skal ringe til en anden for at høre, hvorfor prisen ikke går ind til det rigtige. Når handlen foregår online køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så ungå de trælse frustrationer over, at det kan tage så lang tid for folk at finde de sidste mønter frem.

Infinity Hearts Rose 8/4 Garn Unicolor 236 Koksgrå er populær

24 reviews for Pony Hæklenål Bambus 2,00mm US0

Vær den første til at anmelde “Pony Hæklenål Bambus 2,00mm US0”