7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Hæklenål Clover Amour 1,50 mm Pastelgul

Varenummer (SKU): 051221712210 Kategori: Tag:
Flere billeder

kr. 85,00

(22 kundeanmeldelser)

Hæklenål Clover Amour 1,5 mm Pastelgul har en behagelig længde på 12,6 cm, hvoraf håndtaget udgør 9,5 cm. Størrelsen gør at den ligger godt i hånden. Hæklenålen er 1,5 mm tyk, hvilket passer til tynd hæklegarn.

Hæklenål Clover Amour 1,5 mm Pastelg … læs mere her

Er Hæklenål Clover Amour 1,50 mm Pastelgul på lager?

Annonce
Køb Hæklenål Clover Amour 1,50 mm Pastelgul

Beskrivelse

Hæklenål Clover Amour 1,50 mm Pastelgul beskrivelse:

  • Mærke: Clover
  • Navn: Hæklenål Clover Amour 1,50 mm Pastelgul
  • Pris: kr. 85.00
  • ProduktID: 051221712210

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 – gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om Hæklenål Clover Amour 1,50 mm Pastelgul her.

Hæklenål Clover Amour 1,50 mm Pastelgul – slap af med strik og hækling

Det er en dille, der ikke lige går over med det samme – rigtig mange er, begyndt at strikke- og du tager fejl, hvis du tror, det kun er kvinder, der i vores bevidsthed jo er dem, vi ser som de traditionelle strikkere. Målgruppen har rykket sig langt ned i alder der sidder med strikkepindende og slår masker op. Rito.dk giver dig rigtig meget strikke- og hækleudstyr i god kvalitet for pengene. Skulle du være i tvivl om prisen, så giver de dig, prisgaranti og et helt års returret, så du kan med ro i dit sind købe Hæklenål Clover Amour 1,50 mm Pastelgul.

Hæklenål Clover Amour 1,50 mm Pastelgul giver dig prisgaranti

Hæklenål Clover Amour 1,50 mm Pastelgul ligger på hylden i det store sortiment der er i den eftertragtede varegruppe Garn > Tilbehør til Garn > Hæklenåle > Hæklenåle. Der følger også hele 365 dages returret hvis du skulle fortryde dit køb Hæklenål Clover Amour 1,50 mm Pastelgul. Vidste du at størstedelen af dem der handler online køber Hæklenål Clover Amour 1,50 mm Pastelgul fra den meget brugte forhandler Rito.dk, der er blandt de førende i Norden inden for branchen. Her i online shoppens kæmpe udvalg kan du helt sikkert finde noget du kan li, det kan jo passende være Hæklenål Clover Amour 1,50 mm Pastelgul. Når der handles i webshop er varerne billigere- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

Hæklenål Clover Amour 1,50 mm Pastelgul med 365 dages returret

Når webshops leverer dine produkter, giver de dig lidt bedre rettigheder, som ikke er en selvfølge i fysiske butikker. Du får med dine varer 14 dages returret. når du har handlet dine varer, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. Når webshops har hele deres varekatalog liggende online, kan du se hele udvalget, som gør det let at sammenligne priser, i de mange webshops der er på det danske marked. Og du kan faktisk sammenligne priser på alle tider af døgnet, så længe du er online. Mange har allerede fundet glæde ved at købe online og slippe for, at bære alle varerne fra butikkens hylder hele vejen gennem butikken og hjem til dig selv. Shoppen sender din produkter til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. Du kan også springe en lang kø ved kassen over køen er der slet ikke, når du handler online, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.

Infinity Hearts Rose 8/4 Garn Unicolor 236 Koksgrå er populær

22 reviews for Hæklenål Clover Amour 1,50 mm Pastelgul

Vær den første til at anmelde “Hæklenål Clover Amour 1,50 mm Pastelgul”