7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Drops Kid-Silk Garn Unicolor 17 Mørk Rosa

Flere billeder

kr. 36,95

(20 kundeanmeldelser)

DROPS Kid-Silk er en eksklusiv garnkvalitet fra Garnstudio, som er efterspurgt af både danske- og udenlandske strikke- og hækleentusiaster. Garnkvaliteten er en del af vores sortiment, da vi mener, at alle forbrugere fortjener at kunne arbejde med eksklus … læs mere her

Er Drops Kid-Silk Garn Unicolor 17 Mørk Rosa på lager?

Annonce
Køb Drops Kid-Silk Garn Unicolor 17 Mørk Rosa

Beskrivelse

Drops Kid-Silk Garn Unicolor 17 Mørk Rosa beskrivelse:

  • Mærke: Drops – Garnstudio
  • Navn: Drops Kid-Silk Garn Unicolor 17 Mørk Rosa
  • Pris: kr. 36.95
  • ProduktID: 7071723006382

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 – gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om Drops Kid-Silk Garn Unicolor 17 Mørk Rosa her.

Drops Kid-Silk Garn Unicolor 17 Mørk Rosa – slap af med strik og hækling

Det er ikke nyt, men flere og flere er, glade for at strikke eller hækle, og har fundet sin egen lille uforstyrrede verden her- og din fordom om, at det jo nok er kvinder over 60 år, som før i tiden var dem, som strikkede og hæklede på livet løs. Man ser lige så mange unge i dag der har taget strikning og hækling til sig, som deres bedstemødre gjorde. Rito.dk er nok den meste populære webshop i Danmark indenfor garn, strikkepinde, hæklepinde, strikkeopskrifter mv.. Oven i hatten får du, prisgaranti og en returret på flotte 365 dage, så der er vist ikke nogen grund til ikke at bestille Drops Kid-Silk Garn Unicolor 17 Mørk Rosa.

Drops Kid-Silk Garn Unicolor 17 Mørk Rosa giver dig prisgaranti

Drops Kid-Silk Garn Unicolor 17 Mørk Rosa er efter stor efterspørgsel tilføjet i vores varekategori Garn > Garn Producenter > Drops Garnstudio > DROPS Kid-Silk. Der følger også hele 365 dages returret med din pakke når du køber Drops Kid-Silk Garn Unicolor 17 Mørk Rosa. Fun fact er at de fleste shoppere i Danmark køber Drops Kid-Silk Garn Unicolor 17 Mørk Rosa i den kendte webshop Rito.dk, der har alle de efterspurgte varer i deres sortiment. I det store udvalg af varer kan du shoppe løs efter lækre varer, som jo fx kan være Drops Kid-Silk Garn Unicolor 17 Mørk Rosa. Købes der ind i online webshops kan priserne findes lavere end i butikker- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Drops Kid-Silk Garn Unicolor 17 Mørk Rosa med 365 dages returret

Handler du varer i en dansk webbutik, giver de dig lidt bedre rettigheder, end hvis du handler i en fysisk butik. Du skal kunne returnere dine varer i 14 dage. efter dit online køb, en del shops efterhånden giver endnu mere det er slet ikke ualmindeligt, at få 30, 60 eller 90 dages returret i dag. Oveni returretten har du online også et ret stort udvalg af varer og shops, og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, i den store skov af webshops, der er derude. Du kan oven i købet gøre det på alle tider af døgnet, så længe du er online. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at du ikke kan bære alle din varer på én gang og skal gå flere gange frem og tilbage til bilen. Shoppen sender din produkter til din adresse, alternativt kan de sendes til dig arbejde, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. I onlineshoppen er der ingen kø køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.

Infinity Hearts Rose 8/4 Garn Unicolor 236 Koksgrå er populær

20 reviews for Drops Kid-Silk Garn Unicolor 17 Mørk Rosa

Vær den første til at anmelde “Drops Kid-Silk Garn Unicolor 17 Mørk Rosa”