7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Drops Alpaca Garn Unicolor 4400 Lilla

Varenummer (SKU): 7071723002292 Kategori: Tag:
Flere billeder

kr. 27,95

(19 kundeanmeldelser)

Drops Alpaca garn er  luksuriøst kvalitetsgarn fra Garnstudio produceret i Peru. Peru er, udover at være kendt for deres varme klima, også kendt for at være hjemsted for alpakaerne. Drops Alpaca garn består af 100 % ren alpaca uld, hvilket først og fremm … læs mere her

Er Drops Alpaca Garn Unicolor 4400 Lilla på lager?

Annonce
Køb Drops Alpaca Garn Unicolor 4400 Lilla

Beskrivelse

Drops Alpaca Garn Unicolor 4400 Lilla beskrivelse:

  • Mærke: Drops – Garnstudio
  • Navn: Drops Alpaca Garn Unicolor 4400 Lilla
  • Pris: kr. 27.95
  • ProduktID: 7071723002292

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 – gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om Drops Alpaca Garn Unicolor 4400 Lilla her.

Drops Alpaca Garn Unicolor 4400 Lilla – slap af med strik og hækling

Mange er i den seneste tid, hoppet på den nye trend med strikning og hækling- og mange overraskes, når de ser at det ikke er den ældre generation af kvinder, der i vores bevidsthed jo er dem, vi ser som de traditionelle strikkere. Målgruppen har rykket sig langt ned i alder der nyder at gøre brug af deres kreativitet med garn og pinde. Rito.dk er garant for de rigtige ting, du skal bruge til at strikke og hækle. De har endda valgt at give dig, prisgaranti og hele 365 dages returret, så der er vist ikke nogen grund til ikke at bestille Drops Alpaca Garn Unicolor 4400 Lilla.

Drops Alpaca Garn Unicolor 4400 Lilla giver dig prisgaranti

Drops Alpaca Garn Unicolor 4400 Lilla er en af mange varer her på shoppen og findes i vores varekategori Garn > Garn Producenter > Drops Garnstudio > DROPS Alpaca. Husk du får hele hele 365 dages returret som er en fin sikkerhed for dig, hvis du nu fortryder dig køb af Drops Alpaca Garn Unicolor 4400 Lilla. Fun fact er at de fleste shoppere i Danmark køber Drops Alpaca Garn Unicolor 4400 Lilla i den kendte webshop Rito.dk, der er blandt de førende i Norden inden for branchen. Blandt alle varerne i shoppen kan du shoppe løs efter lækre varer, og der er det oplagte valg Drops Alpaca Garn Unicolor 4400 Lilla. Når du handler online kan priserne findes lavere end i butikker- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Drops Alpaca Garn Unicolor 4400 Lilla med 365 dages returret

Shoppes der produkter online, er du stillet lidt bedre, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Loven siger, du har ret til at returnere dine varer indenfor 14 dage. når du har handlet dine varer, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere det er slet ikke ualmindeligt, at få 30, 60 eller 90 dages returret i dag. En anden fordel ved online shops er, at alle varer og priser ligger online, og det gør en prissammenligning let, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Din sammenligning kan du rent faktisk lave så snart du lige har fem minutter, og sidder ved computeren eller med din telefon. En anden ting du også slipper for, at varens pris er forskellige fra skiltet og til kasseapparatet, så du skal stå i kø bagefter for at få den rigtige pris. Når du har handlet dine produkter, kommer de hjem til din adresse, alternativt kan de sendes til dig arbejde, så vælg det, der passer bedst til dig. De tider med at stå i kø er længe forbi – i dag handler vi online og så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så ungå de trælse frustrationer over, at det kan tage så lang tid for folk at finde de sidste mønter frem.

Infinity Hearts Rose 8/4 Garn Unicolor 236 Koksgrå er populær

19 reviews for Drops Alpaca Garn Unicolor 4400 Lilla

Vær den første til at anmelde “Drops Alpaca Garn Unicolor 4400 Lilla”