7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

En del internet foretagender frembyder i vore dage alverdens leveringsmodeller. En sikker vinder er for øjeblikket at få leveret til et udleveringssted, hvor du selv kan hente din nyindkøbte vare når du har mulighed for det. Denne er jo i høj grad uproblematisk, samt mange gange endvidere den mest letkøbte leveringsversion.

Du kunne tillige afveje for og imod at bestille ordren til levering hjem til dig eller ud på dit arbejde. Leveringsmetoden viser sig som oftest en kende mere bekostelig, men ydermere ualmindeligt simpel. Den prisbilligste leveringsmulighed vil dog utvivlsomt være at hente varerne selv, hvilket dog stiller krav om at du bor tæt på e-handlens bopæl.

En hel del internet webshops giver levering på blot en enkelt hverdag på flere varer, men vær påpasselig da det er betinget af at bestillingen køres igennem forinden et fastslået tidspunkt, sådan at de har mulighed for at nå at få ordren fikset før personalet drager hjemad.

Flere online forretninger byder på fragt uden beregning, men for det meste kun når der shoppes for en konkret sum. Derudover kunne man foretrække den mest betalelige fragtmetode, som gerne – uafhængig om du opholder sig i Hørsholm, Varde eller Assens – er at få fragtfirmaet til at bringe dine varer til en pakkeshop.

Kig om internet butikken er medlem af e-mærke ordningen

Det er i dag rigtig let for os alle at søge information om priser fra diverse e-forhandlere hos Modehus og herved har flertallet af online firmaer fundet det uundgåeligt at stampe prisniveauet på produkterne – til babyer og børn, og tillige også til damer og herrer – markant, og endda nogle gange yde portofri levering.

Det kan ikke desto mindre blive nyttigt at kigge forbi flere netbutikker efter rabatkoder inden du køber, så man er velinformeret til at få den prisbilligste pris.

Du bør lige meget hvad være omhyggelig med, at hvis en webbutik frembyder produkter til salg for en salgspris der anses for uendeligt favorabel, så er det for det meste være en indikation på en uærlig internet webshop. Køb med betalingskort er ikke desto mindre en del af Indsigelsesordningen, hvilket passer på dig imod svindlende internet firmaer.

Generelt går vi ind for kortbestillinger eller MobilePay. Som en alternativ mulighed kunne du benytte et afdragstilbud som f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du hellere vil honorere omkostningerne af flere omgange.

Inden nogen bestiller på en e-shop burde man reelt se på e-butikkens forretningsbetingelser, dog er det typisk ikke specielt ophidsende.

En anden mulighed er at tjekke hvorvidt online butikken er støttet af e-mærket, fordi det længe har været en sikring om at internet forhandleren anerkender de officielle danske regler, samt at netshoppen en gang i mellem monitoreres af fagmænd der har nøje kendskab til retningslinjerne. Desuden får du lejlighed til støtte, ifald du forvoldes udfordringer ved din ordre.

For øvrigt går vi ind for at køberen er på vagt for de grundlæggende reglementer der er gældende for handlen, eksempelvis hvilken returpolitik internet virksomheden benytter. Her er det samtidig afgørende, at man når som helst gemmer ens kvittering, så man når som helst kan vidne om sin ordre, uanset om man søger efter varer til en dreng eller pige.

Få leveret til din bopæl eller til dit arbejde

Trustpilot fører til fuldstændig habile chancer for at blive klogere på en lang række tidligere konsumenters kritik og derfor er det anbefalelsesværdigt, at du gransker e-forhandlerens vurderinger inden du placerer din ordre.

Facebook genererer tilsvarende sådan set fordelagtige chancer for at få kendskab til internet shoppens kundefokus. Derudover ser vi en række online varehuse i Danmark som giver folk mulighed for at udforme en vurdering af købsoplevelsen, hvilket lige så vel kan bruges til at danne dig et indtryk af kundernes tilfredshed.

Websitet er annoncefinansieret. Vi arbejder sammen med en del online forhandlere i form af at vi præsenterer deres produkter, og opnår honorar ifald en bruger fra vores hjemmeside fuldfører en ordre.