7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Gepard Garn Sømandsgarn Unicolor 116 Syrlig Gul

Varenummer (SKU): 5740002005782 Kategori: Tag:
Tilbud
Flere billeder

Original price was: kr. 37,00.Current price is: kr. 36,00.

(18 kundeanmeldelser)

Sømandsgarn er meget fleksibelt og kan strikkes på pind 3½ – 7 mm. Strikkefasthed og nogenlunde forbrug kan ses i skemaet nedenfor. Bemærk, at der skal påregnes lidt ekstra til snoninger og flerfarvemønstre.

Pindestørrelse i mm
3½
4
4½
5
5 … læs mere her

Er Gepard Garn Sømandsgarn Unicolor 116 Syrlig Gul på lager?

Annonce
Køb Gepard Garn Sømandsgarn Unicolor 116 Syrlig Gul

Beskrivelse

Gepard Garn Sømandsgarn Unicolor 116 Syrlig Gul beskrivelse:

  • Mærke: Gepard Garn
  • Navn: Gepard Garn Sømandsgarn Unicolor 116 Syrlig Gul
  • Pris: kr. 36.00
  • ProduktID: 5740002005782

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 – gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om Gepard Garn Sømandsgarn Unicolor 116 Syrlig Gul her.

Gepard Garn Sømandsgarn Unicolor 116 Syrlig Gul – slap af med strik og hækling

Det er en dille, der ikke lige går over med det samme – rigtig mange er, vendt tilbage til den gode gamle strikning- og det er ikke kun ældre kvinder, der i vores bevidsthed jo er dem, vi ser som de traditionelle strikkere. Vi er rykket et par generationer ned i dag der finder stor glæde ved at strikke som hobby. Rito.dk er stedet med de helt rigtige garntyper, hæklepinde osv.. Du får oven i købet, prisgaranti og et helt år hvor du kan fortryde dig køb – der er 365 dages returret, så alle grunde til ikke at købe er faktisk væk – så køb du blot Gepard Garn Sømandsgarn Unicolor 116 Syrlig Gul.

Gepard Garn Sømandsgarn Unicolor 116 Syrlig Gul giver dig prisgaranti

Gepard Garn Sømandsgarn Unicolor 116 Syrlig Gul er en af mange varer her på shoppen og findes i den altid eftertragtede varekategori Garn > Garn Producenter > Gepard Garn > Gepard Garn Sømandsgarn. Du får også hele hele 365 dages returret der er en god garanti mod at købe det forkerte. Du kan inden for fristen bare returnere Gepard Garn Sømandsgarn Unicolor 116 Syrlig Gul. Det overrasker ikke nogen, at der er mange der køber Gepard Garn Sømandsgarn Unicolor 116 Syrlig Gul hos den populære shop Rito.dk, der har alle de efterspurgte varer i deres sortiment. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg finder du noget for alle, og der er det oplagte valg Gepard Garn Sømandsgarn Unicolor 116 Syrlig Gul. Købes der ind i online webshops sparer du penge- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

Gepard Garn Sømandsgarn Unicolor 116 Syrlig Gul med 365 dages returret

Køber du varer online, er du stillet lidt bedre, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Alle danske webshops skal jævnfør loven give 14 dages returret. efter du har foretaget dit køb på nettet, og nogle webshops har valgt at give mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. Når webshops ligger online, får du med et par klik et stort udvalg , og det bevirker, at du med få klik kan finde det bedste tilbud, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Og du kan faktisk sammenligne priser når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. Tænk også på, at ved at handle online, så slipper du helt for, at bæreposen med varerne går i stykker på vej hjem. Webshoppen sender din varer direkte til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. I onlineshoppen er der ingen kø så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.

Infinity Hearts Rose 8/4 Garn Unicolor 236 Koksgrå er populær

18 reviews for Gepard Garn Sømandsgarn Unicolor 116 Syrlig Gul

Vær den første til at anmelde “Gepard Garn Sømandsgarn Unicolor 116 Syrlig Gul”