7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Simones juleklip – Bog af Simone Thorup Eriksen

Varenummer (SKU): 9788771805871 Kategori: Tag:
Flere billeder

kr. 199,00

(13 kundeanmeldelser)

Juleklip er en gammel og hyggelig tradition, som hvert år samler børn og voksne i institutioner som hjemme. Mangler du inspiration til juleklip, er Simones juleklip et must. Her viser Simone, hvordan man med enkle redskaber som saks, lim, farver og papir … læs mere her

Er Simones juleklip - Bog af Simone Thorup Eriksen på lager?

Annonce
Køb Simones juleklip - Bog af Simone Thorup Eriksen

Beskrivelse

Simones juleklip – Bog af Simone Thorup Eriksen beskrivelse:

  • Mærke: People’s Press
  • Navn: Simones juleklip – Bog af Simone Thorup Eriksen
  • Pris: kr. 199.00
  • ProduktID: 9788771805871

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 – gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om Simones juleklip – Bog af Simone Thorup Eriksen her.

Simones juleklip – Bog af Simone Thorup Eriksen – slap af med strik og hækling

Måske har du også lagt mærke til det – der er mange i dag, der er, glade for at strikke eller hækle, og har fundet sin egen lille uforstyrrede verden her- og det er ikke som mange tror, kun ældre kvinder, som vi jo er vant til strikker og hækler hele tiden. Det er faktisk den yngre generation i dag der kaster sig over at strikke eller hækle. Rito.dk er nok den meste populære webshop i Danmark indenfor garn, strikkepinde, hæklepinde, strikkeopskrifter mv.. De giver dig også, prisgaranti og med den et års returret, så ingen grund til ikke lige at købe Simones juleklip – Bog af Simone Thorup Eriksen.

Simones juleklip – Bog af Simone Thorup Eriksen giver dig prisgaranti

Simones juleklip – Bog af Simone Thorup Eriksen ligger i toppen af listen med bedst sælgende varer i webshoppen i varegruppen Opskrifter > Bøger > Håndarbejdsbøger. Du får oven i købet hele 365 dages returret til at sikre dig mod fortrydelse af købet af Simones juleklip – Bog af Simone Thorup Eriksen. Langt de fleste i Norden køber deres Simones juleklip – Bog af Simone Thorup Eriksen hos onlineshoppen Rito.dk, der er blandt de førende i Norden inden for branchen. Blandt alle varerne i shoppen går mange på jagt efter deres mål, som jo fx kan være Simones juleklip – Bog af Simone Thorup Eriksen. Købes der ind i online webshops kan priserne være lavere- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Simones juleklip – Bog af Simone Thorup Eriksen med 365 dages returret

Det er faktisk hver gang, når du shopper rundt online, er du stillet lidt bedre, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Den danske lovgivning giver dig 14 dages returret. når du har handlet dine varer, og du kan finde webshops der giver mere det er slet ikke ualmindeligt, at få 30, 60 eller 90 dages returret i dag. Derudover har du et meget større udvalg, og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, i den store skov af webshops, der er derude. Og du kan faktisk sammenligne priser direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. Du får også en anden stor fordel, når du shopper online, og det er du slipper for, at være underlagt butikkernes åbningstider. Når du har købt dine varer, sendes de til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, så vælg det, der passer bedst til dig. Den irriterende kassekø undgår du ved at handle online det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst – vi gætter aldrig rigtigt alligevel.

Infinity Hearts Rose 8/4 Garn Unicolor 236 Koksgrå er populær

13 reviews for Simones juleklip - Bog af Simone Thorup Eriksen

Vær den første til at anmelde “Simones juleklip – Bog af Simone Thorup Eriksen”