7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Scheepjes Stone Washed Garn Mix 822 Brown Agate

Varenummer (SKU): 8717738978229 Kategori: Tag:
Tilbud
Flere billeder

Original price was: kr. 36,00.Current price is: kr. 33,50.

(19 kundeanmeldelser)

Opdag den unikke charme af Scheepjes Stone Washed garn, en favorit blandt både nybegyndere og erfarne strikkere og hæklere. Med sin særlige blanding af 78% bomuld og 22% akryl, tilbyder dette garn en uforlignelig blødhed, der kan minde om det fineste baby … læs mere her

Er Scheepjes Stone Washed Garn Mix 822 Brown Agate på lager?

Annonce
Køb Scheepjes Stone Washed Garn Mix 822 Brown Agate

Beskrivelse

Scheepjes Stone Washed Garn Mix 822 Brown Agate beskrivelse:

  • Mærke: Scheepjes
  • Navn: Scheepjes Stone Washed Garn Mix 822 Brown Agate
  • Pris: kr. 33.50
  • ProduktID: 8717738978229

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 – gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om Scheepjes Stone Washed Garn Mix 822 Brown Agate her.

Scheepjes Stone Washed Garn Mix 822 Brown Agate – slap af med strik og hækling

Det er en dille, der ikke lige går over med det samme – rigtig mange er, vendt tilbage til den gode gamle strikning- og du tager fejl, hvis du tror, det kun er kvinder, som før i tiden var dem, som strikkede og hæklede på livet løs. Unge sidder i dag lige så ofte med garnnøgler og er kreative der kaster sig over at strikke eller hækle. Rito.dk sikrer dig gang på gang god kvalitet til fantastiske priser på alt hvad du skal bruge til at strikke og hækle. Vidste du, at du også får, prisgaranti og en returret på flotte 365 dage, så du får også ro i maven, når du køber Scheepjes Stone Washed Garn Mix 822 Brown Agate.

Scheepjes Stone Washed Garn Mix 822 Brown Agate giver dig prisgaranti

Scheepjes Stone Washed Garn Mix 822 Brown Agate kan man finde her i shoppen blandt alle varerne i varegruppen Garn > Garn Producenter > Scheepjes > Scheepjes Stone Washed. Det er ren luksus at få hele 365 dages returret med din pakke når du køber Scheepjes Stone Washed Garn Mix 822 Brown Agate. Det er efterhånden velkendt at online shoppere køber deres Scheepjes Stone Washed Garn Mix 822 Brown Agate i den kendte webshop Rito.dk, der har forstået at have de rigtige varer på hylden. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her kan du helt sikkert finde noget du kan li, det kan jo passende være Scheepjes Stone Washed Garn Mix 822 Brown Agate. Når der handles i webshop er priserne bedre- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Scheepjes Stone Washed Garn Mix 822 Brown Agate med 365 dages returret

Du skal have i tankerne, når du handler online, giver de dig lidt bedre rettigheder, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Du skal kunne returnere dine varer i 14 dage. når du har handlet dine varer, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere end standard returretten og giver meget længere returtid. Webshops er nødt til at skilte med deres priser på varerne online, og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. Og du kan endda gøre det når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. Tænk også på, at ved at handle online, så slipper du helt for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Når du har handlet dine produkter, kommer de hjem til din adresse, alternativt kan de sendes til dig arbejde, og få den løsning, der passer bedst for dig. De tider med at stå i kø er længe forbi – i dag handler vi online og så gå bare direkte til kassen, når du har fundet dine varer, og betal med det samme, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.

Infinity Hearts Rose 8/4 Garn Unicolor 236 Koksgrå er populær

19 reviews for Scheepjes Stone Washed Garn Mix 822 Brown Agate

Vær den første til at anmelde “Scheepjes Stone Washed Garn Mix 822 Brown Agate”