7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Scheepjes Merino Soft Garn Unicolor 635 Matisse

Varenummer (SKU): 8717738976355 Kategori: Tag:
Flere billeder

kr. 44,00

(29 kundeanmeldelser)

 

Features:
Colour: Matisse
Material: 50% wool, 25% microfiber & 25% acrylic
Yarn group: C (16 – 19 meshes)
Needle Size: 4 – 5 mm
Weight / Length: 50 grams = about 105 meters
Gauge: 10 x 10 cm = 19m x 23p
Wash & Care: Delicate wash or Wool wash 30°C / … læs mere her

Er Scheepjes Merino Soft Garn Unicolor 635 Matisse på lager?

Annonce
Køb Scheepjes Merino Soft Garn Unicolor 635 Matisse

Beskrivelse

Scheepjes Merino Soft Garn Unicolor 635 Matisse beskrivelse:

  • Mærke: Scheepjes
  • Navn: Scheepjes Merino Soft Garn Unicolor 635 Matisse
  • Pris: kr. 44.00
  • ProduktID: 8717738976355

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 – gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om Scheepjes Merino Soft Garn Unicolor 635 Matisse her.

Scheepjes Merino Soft Garn Unicolor 635 Matisse – slap af med strik og hækling

Vi ser oftere og oftere folk der er, begyndt at strikke- og du får dig en overraskelse, hvis du tror, det er den ældre generation, som vi jo er vant til strikker og hækler hele tiden. Vi er rykket et par generationer ned i dag der sidder med strikkepindende og slår masker op. Rito.dk har nogle rigtig gode bud på garn, strikkepinde osv. i god kvalitet. Som om det ikke var nok, får du også, prisgaranti og med den et års returret, så du kan roligt købe Scheepjes Merino Soft Garn Unicolor 635 Matisse.

Scheepjes Merino Soft Garn Unicolor 635 Matisse giver dig prisgaranti

Scheepjes Merino Soft Garn Unicolor 635 Matisse er tilføjet i shoppen på grund af den store efterspørgsel i den godt sælgende kategori Garn > Garn Producenter > Scheepjes > Scheepjes Merino Soft. Du får også hele hele 365 dages returret hvis du skulle fortryde dit køb Scheepjes Merino Soft Garn Unicolor 635 Matisse. Langt de fleste i Norden køber deres Scheepjes Merino Soft Garn Unicolor 635 Matisse i webshoppen Rito.dk, som er den foretrukne shop blandt online shoppere. Vi har håndplukket varerne og blandt dem går mange på jagt efter deres mål, og der kan klikkes køb på Scheepjes Merino Soft Garn Unicolor 635 Matisse. Køber du varer online sparer du penge- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Scheepjes Merino Soft Garn Unicolor 635 Matisse med 365 dages returret

Når webshops leverer dine produkter, er du sikret lidt bedre rettigheder, end hvis du handler i en fysisk butik. Lovgivningen dikterer min. 14 dages returret. når du har handlet dine varer, der er endda shops, der vælger at give mere end de 14 dage, de er forpligtet til. Husk også på, at du online har et kæmpe udvalg, og det at sammenlligne priser bliver en leg, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Det er let i dag at sammenligne priser – du kan gøre det i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. En anden ting du også slipper for, at bære alle varerne fra butikkens hylder hele vejen gennem butikken og hjem til dig selv. Shoppen sender din produkter til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, så vælg det, der passer bedst til dig. De tider med at stå i kø er længe forbi – i dag handler vi online og køen er der slet ikke, når du handler online, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst – vi gætter aldrig rigtigt alligevel.

Infinity Hearts Rose 8/4 Garn Unicolor 236 Koksgrå er populær

29 reviews for Scheepjes Merino Soft Garn Unicolor 635 Matisse

Vær den første til at anmelde “Scheepjes Merino Soft Garn Unicolor 635 Matisse”