7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Lammy Canada Garn Mix 470 Mørk Lilla/Natur/Brun

Varenummer (SKU): 8713795012883 Kategori: Tag:
Tilbud
Flere billeder

Original price was: kr. 29,00.Current price is: kr. 24,00.

(13 kundeanmeldelser)

Lammy Canada er ikke bare et garn – det er din kreative partner, der giver dig frihed til at udfolde dine idéer. Med sin unikke sammensætning af 60% akryl og 40% uld leverer dette garn en alsidig ydeevne og en behagelig tekstur, der oser af kvalitet. … læs mere her

Er Lammy Canada Garn Mix 470 Mørk Lilla/Natur/Brun på lager?

Annonce
Køb Lammy Canada Garn Mix 470 Mørk Lilla/Natur/Brun

Beskrivelse

Lammy Canada Garn Mix 470 Mørk Lilla/Natur/Brun beskrivelse:

  • Mærke: Lammy Yarns
  • Navn: Lammy Canada Garn Mix 470 Mørk Lilla/Natur/Brun
  • Pris: kr. 24.00
  • ProduktID: 8713795012883

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 – gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om Lammy Canada Garn Mix 470 Mørk Lilla/Natur/Brun her.

Lammy Canada Garn Mix 470 Mørk Lilla/Natur/Brun – slap af med strik og hækling

Flere og flere er, glade for at strikke eller hækle, og har fundet sin egen lille uforstyrrede verden her- og det er ikke som mange tror, kun ældre kvinder, der traditionelt har stået for det med at strikke og hækle i mange generationer. Det er faktisk den yngre generation i dag der har en hæklenål i hånden og lader kreativiten fylde frit. Rito.dk sikrer dig gang på gang god kvalitet til fantastiske priser på alt hvad du skal bruge til at strikke og hækle. Du får oven i købet, prisgaranti og et helt år hvor du kan fortryde dig køb – der er 365 dages returret, så der er vist ikke nogen grund til ikke at bestille Lammy Canada Garn Mix 470 Mørk Lilla/Natur/Brun.

Lammy Canada Garn Mix 470 Mørk Lilla/Natur/Brun giver dig prisgaranti

Lammy Canada Garn Mix 470 Mørk Lilla/Natur/Brun kan på grund af dens store popularitet nu findes i varegruppen Garn > Garn Producenter > Lammy Yarns > Lammy Canada. Du bliver ved købet også tildelt hele 365 dages returret der er en god garanti mod at købe det forkerte. Du kan inden for fristen bare returnere Lammy Canada Garn Mix 470 Mørk Lilla/Natur/Brun. Du kan roligt gøre som rigtig mange andre har gjort før dig og købe din Lammy Canada Garn Mix 470 Mørk Lilla/Natur/Brun ved den velkendte shop Rito.dk, der har forstået vigtigheden af at have de rigtige varer på hylden. Vi har håndplukket varerne og blandt dem finder du noget for alle, deriblandt også Lammy Canada Garn Mix 470 Mørk Lilla/Natur/Brun. Når du handler online kan priserne findes lavere end i butikker- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

Lammy Canada Garn Mix 470 Mørk Lilla/Natur/Brun med 365 dages returret

Husk at når du køber varer i webshops, er der bedre fordele, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Alle danske webshops skal jævnfør loven give 14 dages returret. efter du har foretaget dit køb på nettet, der er endda shops, der vælger at give mere det er slet ikke ualmindeligt, at få 30, 60 eller 90 dages returret i dag. At handle online giver dig også en anden fordel, som er et stort udvalg, og det at sammenlligne priser bliver en leg, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. Det er let i dag at sammenligne priser – du kan gøre det når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. Mange har allerede fundet glæde ved at købe online og slippe for, at bæreposen med varerne går i stykker på vej hjem. Dine varer bliver sendt direkte hjem til dig, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. Det med at stå i kø i en butik er efterhånden ret gammeldags, når du køber online det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så ungå de trælse frustrationer over, at det kan tage så lang tid for folk at finde de sidste mønter frem.

Infinity Hearts Rose 8/4 Garn Unicolor 236 Koksgrå er populær

13 reviews for Lammy Canada Garn Mix 470 Mørk Lilla/Natur/Brun

Vær den første til at anmelde “Lammy Canada Garn Mix 470 Mørk Lilla/Natur/Brun”