7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Järbo Lovikka Garn 7620 Carbon Sort

Varenummer (SKU): 7391724076208 Kategori: Tag:
Flere billeder

kr. 69,00

Features:
Colour: Carbon black
Material: 100% Icelandic wool
Needle Size: 5,00 mm
Weight / Length: 100 grams = about 60 meters
Gauge: 10 x 10 cm = 13-14m x 16p
Hook Size: 8,00 mm
Wash & Care: Hand wash, do not use fabric softener / Dry flat
Colour code: 7 … læs mere her

Er Järbo Lovikka Garn 7620 Carbon Sort på lager?

Annonce
Køb Järbo Lovikka Garn 7620 Carbon Sort

Beskrivelse

Järbo Lovikka Garn 7620 Carbon Sort beskrivelse:

  • Mærke: Järbo
  • Navn: Järbo Lovikka Garn 7620 Carbon Sort
  • Pris: kr. 69.00
  • ProduktID: 7391724076208

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 – gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om Järbo Lovikka Garn 7620 Carbon Sort her.

Järbo Lovikka Garn 7620 Carbon Sort – slap af med strik og hækling

Mange er i den seneste tid, glade for at strikke eller hækle, og har fundet sin egen lille uforstyrrede verden her- og det er ikke som mange tror, kun ældre kvinder, som vi jo er vant til strikker og hækler hele tiden. Det er ligeså ofte de unge i dag der har en hæklenål i hånden og lader kreativiten fylde frit. Rito.dk sørger for at du kan finde det rigtige udstyr til de rigtige priser – både når det gælder garn, strikkepinde, hæklepinde og strikkeopskrifter. De har endda valgt at give dig, prisgaranti og du kan tilmed returnere din vare inden for 365 dage, så du kan roligt købe Järbo Lovikka Garn 7620 Carbon Sort.

Järbo Lovikka Garn 7620 Carbon Sort giver dig prisgaranti

Järbo Lovikka Garn 7620 Carbon Sort er en af mange varer her på shoppen og findes i den populære kategori Garn > Garn Producenter > Järbo > Järbo Lovikka. Din pakke kommer hjem til dig med hele 365 dages returret der giver dig en god sikkerhed, hvis du alligevel ikke skal bruge Järbo Lovikka Garn 7620 Carbon Sort. Vidste du at størstedelen af dem der handler online køber Järbo Lovikka Garn 7620 Carbon Sort fra den meget brugte forhandler Rito.dk, der har forstået at have de rigtige varer på hylden. Blandt alle varerne i shoppen finder mange det de leder efter, som jo fx kan være Järbo Lovikka Garn 7620 Carbon Sort. Købes der ind i online webshops er varerne billigere- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

Järbo Lovikka Garn 7620 Carbon Sort med 365 dages returret

Det er faktisk hver gang, når du shopper rundt online, får du andre fordele, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Loven siger, du har ret til at returnere dine varer indenfor 14 dage. når produkterne er købt online, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere og nogle giver endda et helt års returret. Når webshops har hele deres varekatalog liggende online, kan du se hele udvalget, og det gør en prissammenligning let, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Det er let i dag at sammenligne priser – du kan gøre det fra mobilen eller en tablet uden brug af en computer. Tænk også på, at ved at handle online, så slipper du helt for, at skulle slæbe varerne hjem fra butikken. Webshoppen sender din varer direkte til din adresse, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, så vælg det, der passer bedst til dig. Hvor mange gange har du stået i kø i en butik – det er slut nu, når du handler online så gå bare direkte til kassen, når du har fundet dine varer, og betal med det samme, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.

Infinity Hearts Rose 8/4 Garn Unicolor 236 Koksgrå er populær

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde “Järbo Lovikka Garn 7620 Carbon Sort”