7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Cernit Startsæt Ass. farver 10x30g

Flere billeder

kr. 179,00

Dette Cernit Startsæt indeholder en skattekiste af farver til din kreative udfoldelse. Du får 10 stk. modellervoks i assorterede farver, hver med en vægt på 30g, der giver dig mulighed for at skabe en bred vifte af farverige kunstværker.

Anvendelse: Bru … læs mere her

Er Cernit Startsæt Ass. farver 10x30g på lager?

Annonce
Køb Cernit Startsæt Ass. farver 10x30g

Beskrivelse

Cernit Startsæt Ass. farver 10x30g beskrivelse:

  • Mærke: Cernit
  • Navn: Cernit Startsæt Ass. farver 10x30g
  • Pris: kr. 179.00
  • ProduktID: 5411711426006

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 – gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om Cernit Startsæt Ass. farver 10x30g her.

Cernit Startsæt Ass. farver 10x30g – slap af med strik og hækling

Flere og flere er, gået tilbage til røddere og er startet på at strikke og hækle- og du bliver måske overrasket når du læser, at det ikke kun er damer oppe i alderen, som vi jo er vant til strikker og hækler hele tiden. Man ser lige så mange unge i dag der sidder med strikkepindende og slår masker op. Rito.dk er garant for de rigtige ting, du skal bruge til at strikke og hækle. Du får oven i købet, prisgaranti og en returret på flotte 365 dage, så du får også ro i maven, når du køber Cernit Startsæt Ass. farver 10x30g.

Cernit Startsæt Ass. farver 10x30g giver dig prisgaranti

Cernit Startsæt Ass. farver 10x30g kan du finde sammen med resten af de populære fra varer i varegruppen Kreativ / DIY > Modellervoks > Cernit Modellervoks > Cernit Modellervoks Unicolor. Det er ren luksus at få hele 365 dages returret til at sikre dig mod fortrydelse af købet af Cernit Startsæt Ass. farver 10x30g. Du kan roligt gøre som rigtig mange andre har gjort før dig og købe din Cernit Startsæt Ass. farver 10x30g online hos webshoppen Rito.dk, som ikke bare er en døgnflue, men har bevist sit eksistensgrundlag gennem lang tid. Hos webshoppens store udvalg er der helt sikkert noget for dig, deriblandt også Cernit Startsæt Ass. farver 10x30g. Købes der ind i online webshops er priserne bedre- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Cernit Startsæt Ass. farver 10x30g med 365 dages returret

Alle de tilfælde, hvor online webshops frister dig til at købe varer, giver de dig lidt bedre rettigheder, så du på nogle områder er bedre stillet, end hvis du handler I fysiske butikker. Danske webshops skal jf. loven give 14 dages returret. når du har handlet dine varer, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. At handle online giver dig også en anden fordel, som er et stort udvalg, og det bevirker, at du med få klik kan finde det bedste tilbud, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Og du kan faktisk sammenligne priser på alle tider af døgnet, så længe du er online. Du får også en anden stor fordel, når du shopper online, og det er du slipper for, at bæreposen med varerne går i stykker på vej hjem. Webshoppen kan sende produkterne hjem til dig, alternativt kan de sendes til dig arbejde, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. Webshops har ikke en kø som i butikker eller supermarkeder det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.

Infinity Hearts Rose 8/4 Garn Unicolor 236 Koksgrå er populær

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde “Cernit Startsæt Ass. farver 10x30g”