7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Järbo Alpacka Solo Garn 29129 Sølv Grå

Varenummer (SKU): 7391724291298 Kategori: Tag:
Tilbud
Flere billeder

Original price was: kr. 72,00.Current price is: kr. 62,00.

Når det kommer til luksus og varme, er Järbo Alpacka Solo fra Rito den ultimative tråd til dine strikkeprojekter. Denne garntråd er fremstillet af 100% alpaca, hvilket giver en blød og lækker følelse, som du vil elske at arbejde med.

Med anbefalede pind … læs mere her

Er Järbo Alpacka Solo Garn 29129 Sølv Grå på lager?

Annonce
Køb Järbo Alpacka Solo Garn 29129 Sølv Grå

Beskrivelse

Järbo Alpacka Solo Garn 29129 Sølv Grå beskrivelse:

  • Mærke: Järbo
  • Navn: Järbo Alpacka Solo Garn 29129 Sølv Grå
  • Pris: kr. 62.00
  • ProduktID: 7391724291298

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 – gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om Järbo Alpacka Solo Garn 29129 Sølv Grå her.

Järbo Alpacka Solo Garn 29129 Sølv Grå – slap af med strik og hækling

En af de nye diller vi tit ser, er mennesker der er , hoppet på den nye trend med strikning og hækling- og du bliver måske overrasket når du læser, at det ikke kun er damer oppe i alderen, der traditionelt har stået for det med at strikke og hækle i mange generationer. Vi er rykket et par generationer ned i dag der har taget strikning og hækling til sig, som deres bedstemødre gjorde. Rito.dk sælger de helt rigtige produkter indenfor strikning og hækling til dig, der vil have grej i god kvalitet. Oven i hatten får du, prisgaranti og du kan tilmed returnere din vare inden for 365 dage, så du kan med ro i dit sind købe Järbo Alpacka Solo Garn 29129 Sølv Grå.

Järbo Alpacka Solo Garn 29129 Sølv Grå giver dig prisgaranti

Järbo Alpacka Solo Garn 29129 Sølv Grå er en af de håndplukkede varenumre her i shoppen i den eftertragtede varegruppe Garn > Garn Producenter > Järbo > Järbo Alpacka Solo. Der følger også hele 365 dages returret til at sikre dig mod fortrydelse af købet af Järbo Alpacka Solo Garn 29129 Sølv Grå. Vidste du at størstedelen af dem der handler online køber Järbo Alpacka Solo Garn 29129 Sølv Grå i webshoppen Rito.dk, der giver dig det store udvalg af de produkter du leder efter. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg finder mange det de leder efter, deriblandt også Järbo Alpacka Solo Garn 29129 Sølv Grå. Køber du varer online kan priserne findes lavere end i butikker- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Järbo Alpacka Solo Garn 29129 Sølv Grå med 365 dages returret

Shoppes der produkter online, begunstiges du af bedre rettigheder, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Webshop skal følge dansk lov, der giver 14 dages retrret. efter dit online køb, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere det er slet ikke ualmindeligt, at få 30, 60 eller 90 dages returret i dag. At webshops har alt liggende klar til dig online, betyder også at deres priser online, og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, i den store skov af webshops, der er derude. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser fra mobilen eller en tablet uden brug af en computer. Tænk også på, at ved at handle online, så slipper du helt for, at varens pris er forskellige fra skiltet og til kasseapparatet, så du skal stå i kø bagefter for at få den rigtige pris. Når du har købt dine varer, sendes de til din adresse, alternativt kan de sendes til dig arbejde, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. Du kan også springe en lang kø ved kassen over det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst – vi gætter aldrig rigtigt alligevel.

Infinity Hearts Rose 8/4 Garn Unicolor 236 Koksgrå er populær

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde “Järbo Alpacka Solo Garn 29129 Sølv Grå”