7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Scheepjes Whirligig 212 Sapphire to Blue

Varenummer (SKU): 8717738622122 Kategori: Tag:
Flere billeder

kr. 599,00

Features:
Colour: Sapphire to Blue
Material: 80% wool & 20% alpaca
Needle Size: 3.50 – 4.00 mm
Weight / Length: 450 grams = approx. 1000 meters
Gauge: 10 x 10 cm = 20 m x 26p
Hook Size: 3.50 – 4.00 mm
Wash & Care: Hand wash, max. 30°C / Dry flat
Colour c … læs mere her

Er Scheepjes Whirligig 212 Sapphire to Blue på lager?

Annonce
Køb Scheepjes Whirligig 212 Sapphire to Blue

Beskrivelse

Scheepjes Whirligig 212 Sapphire to Blue beskrivelse:

  • Mærke: Scheepjes
  • Navn: Scheepjes Whirligig 212 Sapphire to Blue
  • Pris: kr. 599.00
  • ProduktID: 8717738622122

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 – gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om Scheepjes Whirligig 212 Sapphire to Blue her.

Scheepjes Whirligig 212 Sapphire to Blue – slap af med strik og hækling

Over de senere år kan man se flere og flere, der er, startet på at bruge strikning og hækling som meditation- og du tager fejl, hvis du tror, det kun er kvinder, der i mange generationer har været dem med strikkepindende og hæklenålene. Det er ligeså ofte de unge i dag der køber garn, stikkepinde, strikkemønstre osv. Rito.dk sikrer dig gang på gang god kvalitet til fantastiske priser på alt hvad du skal bruge til at strikke og hækle. De giver dig også, prisgaranti og med den et års returret, så ingen grund til ikke lige at købe Scheepjes Whirligig 212 Sapphire to Blue.

Scheepjes Whirligig 212 Sapphire to Blue giver dig prisgaranti

Scheepjes Whirligig 212 Sapphire to Blue kan på grund af dens store popularitet nu findes i kategorien Garn > Garn Producenter > Scheepjes > Scheepjes Whirligig. Vidste du, at du også får hele 365 dages returret med når du køber Scheepjes Whirligig 212 Sapphire to Blue. Her i Danmark er der mange, der køber deres Scheepjes Whirligig 212 Sapphire to Blue hos den populære shop Rito.dk, der virkelig har samlet toppen af de mest populære varer. Her i online shoppens kæmpe udvalg kan du helt sikkert finde noget du kan li, deriblandt også Scheepjes Whirligig 212 Sapphire to Blue. Når der handles i webshop er varerne billigere- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Scheepjes Whirligig 212 Sapphire to Blue med 365 dages returret

Køber du varer online, er betingelserne lidt gunstigere, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Produkter der handles i en dansk shop, skal have 14 dages returret. efter dit online køb, og du kan finde webshops der giver mere end de 14 dage, de er forpligtet til. Oveni returretten har du online også et ret stort udvalg af varer og shops, og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, i den store skov af webshops, der er derude. Og du kan endda gøre det når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Webshoppen kan sende produkterne hjem til dig, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. Webshops har ikke en kø som i butikker eller supermarkeder køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø – man vælger altid den langsomste.

Infinity Hearts Rose 8/4 Garn Unicolor 236 Koksgrå er populær

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde “Scheepjes Whirligig 212 Sapphire to Blue”