7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

BC Garn Allino Unicolor 02 Lysebrun

Varenummer (SKU): 4260592531337 Kategori: Tag:
Tilbud
Flere billeder

Original price was: kr. 52,00.Current price is: kr. 42,00.

(17 kundeanmeldelser)

BC Garn Allino er en utroligt alsidig og elegant garnkvalitet, der kombinerer det bedste fra to verdener – 50% hør og 50% bomuld. Dette resulterer i en unik blanding, der tilbyder både naturlig styrke og åndbarhed fra hør samt blødhed og komfort fra bomul … læs mere her

Er BC Garn Allino Unicolor 02 Lysebrun på lager?

Annonce
Køb BC Garn Allino Unicolor 02 Lysebrun

Beskrivelse

BC Garn Allino Unicolor 02 Lysebrun beskrivelse:

  • Mærke: BC Garn
  • Navn: BC Garn Allino Unicolor 02 Lysebrun
  • Pris: kr. 42.00
  • ProduktID: 4260592531337

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 – gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om BC Garn Allino Unicolor 02 Lysebrun her.

BC Garn Allino Unicolor 02 Lysebrun – slap af med strik og hækling

Det er en dille, der ikke lige går over med det samme – rigtig mange er, vendt tilbage til den gode gamle strikning- og det er ikke kun ældre kvinder, der traditionelt har stået for det med at strikke og hækle i mange generationer. De unge mennesker har taget hobbyen op i dag der kaster sig over at strikke eller hækle. Rito.dk er nok den meste populære webshop i Danmark indenfor garn, strikkepinde, hæklepinde, strikkeopskrifter mv.. Oven i hatten får du, prisgaranti og et helt år hvor du kan fortryde dig køb – der er 365 dages returret, så du får også ro i maven, når du køber BC Garn Allino Unicolor 02 Lysebrun.

BC Garn Allino Unicolor 02 Lysebrun giver dig prisgaranti

BC Garn Allino Unicolor 02 Lysebrun er en af de håndplukkede varenumre her i shoppen i vores gruppe af varer Garn > Garn Producenter > BC Garn > BC Garn Allino. Husk du får hele hele 365 dages returret oven i hatten når du køber BC Garn Allino Unicolor 02 Lysebrun. Mange er udmærket klar over, at man køber din BC Garn Allino Unicolor 02 Lysebrun hos den populære shop Rito.dk, som giver dig det store udvalg til de rigtige priser. Blandt alle varerne i shoppen er der helt sikkert noget for dig, som jo fx kan være BC Garn Allino Unicolor 02 Lysebrun. Køber du varer online sparer du penge- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

BC Garn Allino Unicolor 02 Lysebrun med 365 dages returret

Handler du varer i en dansk webbutik, er betingelserne lidt gunstigere, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Varer som er købt i en dansk webshop, skal have returret i 14 dage. efter du har købt dine varer, en del shops efterhånden giver endnu mere som ligger udover de lovpligtige 14 dage. Derudover har du et meget større udvalg, og det giver en god gennemsigtighed på priserne, i den store skov af webshops, der er derude. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser fra mobilen eller en tablet uden brug af en computer. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, alternativt kan de sendes til dig arbejde, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. Hvor mange gange har du stået i kø i en butik – det er slut nu, når du handler online køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.

Infinity Hearts Rose 8/4 Garn Unicolor 236 Koksgrå er populær

17 reviews for BC Garn Allino Unicolor 02 Lysebrun

Vær den første til at anmelde “BC Garn Allino Unicolor 02 Lysebrun”