7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Kremke Bebe Softwash Unicolor 05 Lys Gul

Tilbud
Flere billeder

Original price was: kr. 70,00.Current price is: kr. 55,00.

(27 kundeanmeldelser)

Features:
Colour: Light yellow
Material: 100% wool
Needle Size: 3 – 4 mm
Weight / Length: 50 grams = 140 meters
Gauge: 10 cm = 20 m
Hook Size: 3 – 4 mm
Wash & Care: Superwash treated
Colour code: 05

Kremke Bebe Softwash Unicolor 05 Lys Gul … læs mere her

Er Kremke Bebe Softwash Unicolor 05 Lys Gul på lager?

Annonce
Køb Kremke Bebe Softwash Unicolor 05 Lys Gul

Beskrivelse

Kremke Bebe Softwash Unicolor 05 Lys Gul beskrivelse:

  • Mærke: Kremke Soul Wool
  • Navn: Kremke Bebe Softwash Unicolor 05 Lys Gul
  • Pris: kr. 55.00
  • ProduktID: 5713419956879

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 – gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om Kremke Bebe Softwash Unicolor 05 Lys Gul her.

Kremke Bebe Softwash Unicolor 05 Lys Gul – slap af med strik og hækling

En af de nye diller vi tit ser, er mennesker der er , startet på at bruge strikning og hækling som meditation- og det er ikke kun ældre kvinder, som før i tiden var dem, som strikkede og hæklede på livet løs. Vi er rykket et par generationer ned i dag der nyder at gøre brug af deres kreativitet med garn og pinde. Rito.dk giver dig rigtig meget strikke- og hækleudstyr i god kvalitet for pengene. Du får oven i købet, prisgaranti og en returret på flotte 365 dage, så ingen grund til ikke lige at købe Kremke Bebe Softwash Unicolor 05 Lys Gul.

Kremke Bebe Softwash Unicolor 05 Lys Gul giver dig prisgaranti

Kremke Bebe Softwash Unicolor 05 Lys Gul fås sammen med en masse andre varer lige her i shoppen i vores gruppe af varer Garn > Garn Producenter > Kremke Soul Wool > Kremke Bebe Softwash. Du bliver ved købet også tildelt hele 365 dages returret med når du køber Kremke Bebe Softwash Unicolor 05 Lys Gul. Mange er udmærket klar over, at man køber din Kremke Bebe Softwash Unicolor 05 Lys Gul hos den populære shop Rito.dk, der virkelig har samlet toppen af de mest populære varer. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg finder du noget for alle, deriblandt også Kremke Bebe Softwash Unicolor 05 Lys Gul. Når der handles i webshop er varerne billigere- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

Kremke Bebe Softwash Unicolor 05 Lys Gul med 365 dages returret

Hver eneste gang, du shopper online i en dansk webshop, begunstiges du af bedre rettigheder, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Lovgivningen dikterer min. 14 dages returret. efter du har foretaget dit køb på nettet, og nogle webshops har valgt at give mere det er slet ikke ualmindeligt, at få 30, 60 eller 90 dages returret i dag. Når webshops ligger online, får du med et par klik et stort udvalg , og prissammenlignen er let at foretage, i den store skov af webshops, der er derude. Din sammenligning kan du rent faktisk lave i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at du ikke kan bære alle din varer på én gang og skal gå flere gange frem og tilbage til bilen. Når du har handlet dine produkter, kommer de hjem til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. De tider med at stå i kø er længe forbi – i dag handler vi online og så gå bare direkte til kassen, når du har fundet dine varer, og betal med det samme, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø – man vælger altid den langsomste.

Infinity Hearts Rose 8/4 Garn Unicolor 236 Koksgrå er populær

27 reviews for Kremke Bebe Softwash Unicolor 05 Lys Gul

Vær den første til at anmelde “Kremke Bebe Softwash Unicolor 05 Lys Gul”