7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Lammy Canada Garn Mix 485 Rosa/Natur/Brun

Varenummer (SKU): 8713795015051 Kategori: Tag:
Tilbud
Flere billeder

Original price was: kr. 29,00.Current price is: kr. 24,00.

(22 kundeanmeldelser)

Lammy Canada er ikke bare et garn – det er din kreative partner, der giver dig frihed til at udfolde dine idéer. Med sin unikke sammensætning af 60% akryl og 40% uld leverer dette garn en alsidig ydeevne og en behagelig tekstur, der oser af kvalitet. … læs mere her

Er Lammy Canada Garn Mix 485 Rosa/Natur/Brun på lager?

Annonce
Køb Lammy Canada Garn Mix 485 Rosa/Natur/Brun

Beskrivelse

Lammy Canada Garn Mix 485 Rosa/Natur/Brun beskrivelse:

  • Mærke: Lammy Yarns
  • Navn: Lammy Canada Garn Mix 485 Rosa/Natur/Brun
  • Pris: kr. 24.00
  • ProduktID: 8713795015051

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 – gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om Lammy Canada Garn Mix 485 Rosa/Natur/Brun her.

Lammy Canada Garn Mix 485 Rosa/Natur/Brun – slap af med strik og hækling

En af de nye diller vi tit ser, er mennesker der er , begyndt at fordybe sig i garnnøgler, strikkepinde, opskrifter, masker og hæklenåle- og mange overraskes, når de ser at det ikke er den ældre generation af kvinder, der i mange generationer har været dem med strikkepindende og hæklenålene. Vi er rykket et par generationer ned i dag der nyder at gøre brug af deres kreativitet med garn og pinde. Rito.dk er garant for de rigtige ting, du skal bruge til at strikke og hækle. De giver dig også, prisgaranti og hele 365 dages returret, så du får også ro i maven, når du køber Lammy Canada Garn Mix 485 Rosa/Natur/Brun.

Lammy Canada Garn Mix 485 Rosa/Natur/Brun giver dig prisgaranti

Lammy Canada Garn Mix 485 Rosa/Natur/Brun er en af mange varer her på shoppen og findes i den populære kategori Garn > Garn Producenter > Lammy Yarns > Lammy Canada. Du bliver ved købet også tildelt hele 365 dages returret til at sikre dig mod fortrydelse af købet af Lammy Canada Garn Mix 485 Rosa/Natur/Brun. Fun fact er at de fleste shoppere i Danmark køber Lammy Canada Garn Mix 485 Rosa/Natur/Brun fra den meget brugte forhandler Rito.dk, der har forstået at have de rigtige varer på hylden. Vi har håndplukket varerne og blandt dem går mange på jagt efter deres mål, og der kan klikkes køb på Lammy Canada Garn Mix 485 Rosa/Natur/Brun. Når du handler online er priserne bedre- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

Lammy Canada Garn Mix 485 Rosa/Natur/Brun med 365 dages returret

Forbrugere der køber produkter i danske webshops, får du andre fordele, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Loven siger, du har ret til at returnere dine varer indenfor 14 dage. når du har handlet dine varer, og nogle webshops har valgt at give mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. Når webshops ligger online, får du med et par klik et stort udvalg , og det at sammenlligne priser bliver en leg, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. Det er let i dag at sammenligne priser – du kan gøre det i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at varens pris er forskellige fra skiltet og til kasseapparatet, så du skal stå i kø bagefter for at få den rigtige pris. Dine varer bliver sendt direkte hjem til dig, alternativt kan de sendes til dig arbejde, så du kan vælge det, det er lettes for dig. I dag er der ingen grund til at skulle stå i kø ved en kasse – ved online handel der er ingen kø online – det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.

Infinity Hearts Rose 8/4 Garn Unicolor 236 Koksgrå er populær

22 reviews for Lammy Canada Garn Mix 485 Rosa/Natur/Brun

Vær den første til at anmelde “Lammy Canada Garn Mix 485 Rosa/Natur/Brun”