7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Scheepjes Namaste Garn Unicolor 602 Eagle

Varenummer (SKU): 8717738616022 Kategori: Tag:
Flere billeder

kr. 58,00

(23 kundeanmeldelser)

 

Features:
Colour: Eagle
Material: 50% wool & 50% acrylic
Yarn group: D (12 – 15 meshes)
Needle Size: 8 mm
Weight / Length: 100 grams = about 85 meters
Gauge: 10 x 10 cm = 12 m x 13p
Wash & Care: Hand wash / Dry flat
Colour code: 602

Scheepjes Namas … læs mere her

Er Scheepjes Namaste Garn Unicolor 602 Eagle på lager?

Annonce
Køb Scheepjes Namaste Garn Unicolor 602 Eagle

Beskrivelse

Scheepjes Namaste Garn Unicolor 602 Eagle beskrivelse:

  • Mærke: Scheepjes
  • Navn: Scheepjes Namaste Garn Unicolor 602 Eagle
  • Pris: kr. 58.00
  • ProduktID: 8717738616022

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 – gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om Scheepjes Namaste Garn Unicolor 602 Eagle her.

Scheepjes Namaste Garn Unicolor 602 Eagle – slap af med strik og hækling

Mange er i den seneste tid, bidt af den store strikkedille- og tro ikke det kun er kvinder, der traditionelt har stået for det med at strikke og hækle i mange generationer. Vi er rykket et par generationer ned i dag der finder stor glæde ved at strikke som hobby. Rito.dk er garant for de rigtige ting, du skal bruge til at strikke og hækle. De giver dig også, prisgaranti og med den et års returret, så du får også ro i maven, når du køber Scheepjes Namaste Garn Unicolor 602 Eagle.

Scheepjes Namaste Garn Unicolor 602 Eagle giver dig prisgaranti

Scheepjes Namaste Garn Unicolor 602 Eagle er efter stor efterspørgsel tilføjet i den populære kategori Garn > Garn Producenter > Scheepjes > Scheepjes Namaste. Du bliver ved købet også tildelt hele 365 dages returret der giver dig en god sikkerhed, hvis du alligevel ikke skal bruge Scheepjes Namaste Garn Unicolor 602 Eagle. Mange er udmærket klar over, at man køber din Scheepjes Namaste Garn Unicolor 602 Eagle i den kendte webshop Rito.dk, som ikke bare er en døgnflue, men har bevist sit eksistensgrundlag gennem lang tid. Her i online shoppens kæmpe udvalg finder du noget for alle, det kan jo passende være Scheepjes Namaste Garn Unicolor 602 Eagle. Når du handler online sparer du penge- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

Scheepjes Namaste Garn Unicolor 602 Eagle med 365 dages returret

Shoppes der produkter online, er du stillet lidt bedre, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Den danske lovgivning giver dig 14 dages returret. når produkterne er købt online, der er endda shops, der vælger at give mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. Oveni returretten har du online også et ret stort udvalg af varer og shops, og prissammenlignen er let at foretage, på tværs af forskellige webshops. Og du kan endda gøre det i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at varens pris er forskellige fra skiltet og til kasseapparatet, så du skal stå i kø bagefter for at få den rigtige pris. Online shoppen får Posten til at levere dine varer til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. Webshops har ikke en kø som i butikker eller supermarkeder køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.

Infinity Hearts Rose 8/4 Garn Unicolor 236 Koksgrå er populær

23 reviews for Scheepjes Namaste Garn Unicolor 602 Eagle

Vær den første til at anmelde “Scheepjes Namaste Garn Unicolor 602 Eagle”