7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Scheepjes Maxi Sweet Treat Garn Unicolor 606 Grass Green

Varenummer (SKU): 8717738969722 Kategori: Tag:
Tilbud
Flere billeder

Original price was: kr. 15,00.Current price is: kr. 13,00.

(16 kundeanmeldelser)

Dette Lace weight garn er en drøm for enhver, der elsker lacework eller filethækling, og det er ideelt til at skabe lette beklædningsgenstande og tilbehør. Forestil dig elegante mesh tasker, delikate duge, betagende mandalas og meget mere – alt sammen s … læs mere her

Er Scheepjes Maxi Sweet Treat Garn Unicolor 606 Grass Green på lager?

Annonce
Køb Scheepjes Maxi Sweet Treat Garn Unicolor 606 Grass Green

Beskrivelse

Scheepjes Maxi Sweet Treat Garn Unicolor 606 Grass Green beskrivelse:

  • Mærke: Scheepjes
  • Navn: Scheepjes Maxi Sweet Treat Garn Unicolor 606 Grass Green
  • Pris: kr. 13.00
  • ProduktID: 8717738969722

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 – gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om Scheepjes Maxi Sweet Treat Garn Unicolor 606 Grass Green her.

Scheepjes Maxi Sweet Treat Garn Unicolor 606 Grass Green – slap af med strik og hækling

Det er ikke nyt, men flere og flere er, vendt tilbage til den gode gamle strikning- og det er ikke som mange tror, kun ældre kvinder, der i vores bevidsthed jo er dem, vi ser som de traditionelle strikkere. Målgruppen har rykket sig langt ned i alder der nyder at gøre brug af deres kreativitet med garn og pinde. Rito.dk sælger de helt rigtige produkter indenfor strikning og hækling til dig, der vil have grej i god kvalitet. Vidste du, at du også får, prisgaranti og med den et års returret, så få nu bare fyldt den kurv med Scheepjes Maxi Sweet Treat Garn Unicolor 606 Grass Green.

Scheepjes Maxi Sweet Treat Garn Unicolor 606 Grass Green giver dig prisgaranti

Scheepjes Maxi Sweet Treat Garn Unicolor 606 Grass Green er en af de mest populære varer her på shoppen i den godt sælgende kategori Garn > Garn Producenter > Scheepjes > Scheepjes Maxi Sweet Treat. Og hey – du får jo også lige hele 365 dages returret med når du køber Scheepjes Maxi Sweet Treat Garn Unicolor 606 Grass Green. Her i Danmark er der mange, der køber deres Scheepjes Maxi Sweet Treat Garn Unicolor 606 Grass Green online hos webshoppen Rito.dk, som er den foretrukne shop blandt online shoppere. Blandt alle varerne i shoppen finder mange det de leder efter, deriblandt også Scheepjes Maxi Sweet Treat Garn Unicolor 606 Grass Green. Når der handles i webshop er varerne billigere- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

Scheepjes Maxi Sweet Treat Garn Unicolor 606 Grass Green med 365 dages returret

Når du handler online, er betingelserne lidt gunstigere, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Lovgivningen dikterer min. 14 dages returret. efter dit online køb, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere som ligger udover de lovpligtige 14 dage. Webshops er nødt til at skilte med deres priser på varerne online, og det gør en prissammenligning let, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Og du kan endda gøre det fra mobilen eller en tablet uden brug af en computer. Du får også en anden stor fordel, når du shopper online, og det er du slipper for, at skulle indrette sig efter, hvornår butikkerne synes, de skal holde åbent. Webshoppen sender din varer direkte til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, så du kan vælge det, det er lettes for dig. I dag er der ingen grund til at skulle stå i kø ved en kasse – ved online handel så gå let og ubesværet direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så ungå de trælse frustrationer over, at det kan tage så lang tid for folk at finde de sidste mønter frem.

Infinity Hearts Rose 8/4 Garn Unicolor 236 Koksgrå er populær

16 reviews for Scheepjes Maxi Sweet Treat Garn Unicolor 606 Grass Green

Vær den første til at anmelde “Scheepjes Maxi Sweet Treat Garn Unicolor 606 Grass Green”