7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Scheepjes Maxi Sugar Rush Garn Unicolor 514 Jade

Varenummer (SKU): 8717738968305 Kategori: Tag:
Flere billeder

kr. 22,00

(14 kundeanmeldelser)

 

Features:
Colour: Jade
Material: 100% cotton
Yarn group: A (23 – 26 meshes)
Needle Size: 1.25 – 1.5 mm
Weight / Length: 50 grams = about 280 meters
Gauge: 10 x 10 = 25 m x 33 p
Wash & Care: Machine wash 60°C / Dry flat
Colour code: 514

Scheepjes M … læs mere her

Er Scheepjes Maxi Sugar Rush Garn Unicolor 514 Jade på lager?

Annonce
Køb Scheepjes Maxi Sugar Rush Garn Unicolor 514 Jade

Beskrivelse

Scheepjes Maxi Sugar Rush Garn Unicolor 514 Jade beskrivelse:

  • Mærke: Scheepjes
  • Navn: Scheepjes Maxi Sugar Rush Garn Unicolor 514 Jade
  • Pris: kr. 22.00
  • ProduktID: 8717738968305

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 – gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om Scheepjes Maxi Sugar Rush Garn Unicolor 514 Jade her.

Scheepjes Maxi Sugar Rush Garn Unicolor 514 Jade – slap af med strik og hækling

Det er en dille, der ikke lige går over med det samme – rigtig mange er, vendt tilbage til den gode gamle strikning- og du tager fejl, hvis du tror, det kun er kvinder, der i vores bevidsthed jo er dem, vi ser som de traditionelle strikkere. Unge sidder i dag lige så ofte med garnnøgler og er kreative der køber garn, stikkepinde, strikkemønstre osv. Rito.dk sælger de helt rigtige produkter indenfor strikning og hækling til dig, der vil have grej i god kvalitet. De giver dig også, prisgaranti og hele 365 dages returret, så få nu bare fyldt den kurv med Scheepjes Maxi Sugar Rush Garn Unicolor 514 Jade.

Scheepjes Maxi Sugar Rush Garn Unicolor 514 Jade giver dig prisgaranti

Scheepjes Maxi Sugar Rush Garn Unicolor 514 Jade er ret populær blandt alle vores varer i onlineshoppen i varegruppen Garn > Garn Producenter > Scheepjes > Scheepjes Maxi Sugar Rush. Og hey – du får jo også lige hele 365 dages returret med din pakke når du køber Scheepjes Maxi Sugar Rush Garn Unicolor 514 Jade. Det er snart allemandsviden at man helst køber sin Scheepjes Maxi Sugar Rush Garn Unicolor 514 Jade hos den populære shop Rito.dk, der har forstået at have de rigtige varer på hylden. Vi har håndplukket varerne og blandt dem finder du noget for alle, og der er det oplagte valg Scheepjes Maxi Sugar Rush Garn Unicolor 514 Jade. Når der handles i webshop sparer du penge- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

Scheepjes Maxi Sugar Rush Garn Unicolor 514 Jade med 365 dages returret

Købes der ind i en webshop, begunstiges du af bedre rettigheder, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Produkter der handles i en dansk shop, skal have 14 dages returret. når dine varer købes i en shop, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere end standard returretten og giver meget længere returtid. Når webshops ligger online, får du med et par klik et stort udvalg , og det gør en prissammenligning let, i de mange webshops der er på det danske marked. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. Du får også en anden stor fordel, når du shopper online, og det er du slipper for, at bæreposen med varerne går i stykker på vej hjem. Når du har købt dine varer, sendes de til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, og få den løsning, der passer bedst for dig. De tider med at stå i kø er længe forbi – i dag handler vi online og der er ingen kø online – det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.

Infinity Hearts Rose 8/4 Garn Unicolor 236 Koksgrå er populær

14 reviews for Scheepjes Maxi Sugar Rush Garn Unicolor 514 Jade

Vær den første til at anmelde “Scheepjes Maxi Sugar Rush Garn Unicolor 514 Jade”