7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Scheepjes Maxi Sugar Rush Garn Unicolor 505 Linen

Varenummer (SKU): 8717738968329 Kategori: Tag:
Flere billeder

kr. 22,00

(17 kundeanmeldelser)

 

Features:
Colour: Linen
Material: 100% cotton
Yarn group: A (23 – 26 meshes)
Needle Size: 1.25 – 1.5 mm
Weight / Length: 50 grams = about 280 meters
Gauge: 10 x 10 = 25 m x 33 p
Wash & Care: Machine wash 60°C / Dry flat
Colour code: 505

Scheepjes … læs mere her

Er Scheepjes Maxi Sugar Rush Garn Unicolor 505 Linen på lager?

Annonce
Køb Scheepjes Maxi Sugar Rush Garn Unicolor 505 Linen

Beskrivelse

Scheepjes Maxi Sugar Rush Garn Unicolor 505 Linen beskrivelse:

  • Mærke: Scheepjes
  • Navn: Scheepjes Maxi Sugar Rush Garn Unicolor 505 Linen
  • Pris: kr. 22.00
  • ProduktID: 8717738968329

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 – gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om Scheepjes Maxi Sugar Rush Garn Unicolor 505 Linen her.

Scheepjes Maxi Sugar Rush Garn Unicolor 505 Linen – slap af med strik og hækling

Mange er i den seneste tid, startet på at bruge strikning og hækling som meditation- og du bliver måske overrasket når du læser, at det ikke kun er damer oppe i alderen, som før i tiden var dem, som strikkede og hæklede på livet løs. Det er faktisk den yngre generation i dag der finder stor glæde ved at strikke som hobby. Rito.dk sørger for at du kan finde det rigtige udstyr til de rigtige priser – både når det gælder garn, strikkepinde, hæklepinde og strikkeopskrifter. Skulle du være i tvivl om prisen, så giver de dig, prisgaranti og et helt års returret, så ingen grund til ikke lige at købe Scheepjes Maxi Sugar Rush Garn Unicolor 505 Linen.

Scheepjes Maxi Sugar Rush Garn Unicolor 505 Linen giver dig prisgaranti

Scheepjes Maxi Sugar Rush Garn Unicolor 505 Linen fås sammen med en masse andre varer lige her i shoppen i vores varekategori Garn > Garn Producenter > Scheepjes > Scheepjes Maxi Sugar Rush. Vidste du, at du også får hele 365 dages returret hvis du skulle fortryde dit køb Scheepjes Maxi Sugar Rush Garn Unicolor 505 Linen. Det er snart allemandsviden at man helst køber sin Scheepjes Maxi Sugar Rush Garn Unicolor 505 Linen fra den meget brugte forhandler Rito.dk, som er den foretrukne shop blandt online shoppere. Vi har håndplukket varerne og blandt dem kan du shoppe løs efter lækre varer, og der kan klikkes køb på Scheepjes Maxi Sugar Rush Garn Unicolor 505 Linen. Ved at købe dine varer i en webshop kan priserne være lavere- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

Scheepjes Maxi Sugar Rush Garn Unicolor 505 Linen med 365 dages returret

Når du handler online, er du sikret lidt bedre rettigheder, så du på nogle områder er bedre stillet, end hvis du handler I fysiske butikker. Lovgivningen dikterer min. 14 dages returret. efter du har købt dine varer, en del shops efterhånden giver endnu mere det er slet ikke ualmindeligt, at få 30, 60 eller 90 dages returret i dag. En anden fordel ved online shops er, at alle varer og priser ligger online, og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. Du kan oven i købet gøre det super hurtigt, det er bare lige at finde de shop, der sælger din vare. Mange har allerede fundet glæde ved at købe online og slippe for, at bæreposen med varerne går i stykker på vej hjem. Når du har købt dine varer, sendes de til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. Hvor mange gange har du stået i kø i en butik – det er slut nu, når du handler online køen er der slet ikke, når du handler online, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.

Infinity Hearts Rose 8/4 Garn Unicolor 236 Koksgrå er populær

17 reviews for Scheepjes Maxi Sugar Rush Garn Unicolor 505 Linen

Vær den første til at anmelde “Scheepjes Maxi Sugar Rush Garn Unicolor 505 Linen”