7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Scheepjes Maxi Sugar Rush Garn Unicolor 242 Metal Grey

Varenummer (SKU): 8717738967766 Kategori: Tag:
Flere billeder

kr. 22,00

(31 kundeanmeldelser)

 

Features:
Colour: Metal Grey
Material: 100% cotton
Yarn group: A (23 – 26 meshes)
Needle Size: 1.25 – 1.5 mm
Weight / Length: 50 grams = about 280 meters
Gauge: 10 x 10 = 25 m x 33 p
Wash & Care: Machine wash 60°C / Dry flat
Colour code: 242

Schee … læs mere her

Er Scheepjes Maxi Sugar Rush Garn Unicolor 242 Metal Grey på lager?

Annonce
Køb Scheepjes Maxi Sugar Rush Garn Unicolor 242 Metal Grey

Beskrivelse

Scheepjes Maxi Sugar Rush Garn Unicolor 242 Metal Grey beskrivelse:

  • Mærke: Scheepjes
  • Navn: Scheepjes Maxi Sugar Rush Garn Unicolor 242 Metal Grey
  • Pris: kr. 22.00
  • ProduktID: 8717738967766

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 – gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om Scheepjes Maxi Sugar Rush Garn Unicolor 242 Metal Grey her.

Scheepjes Maxi Sugar Rush Garn Unicolor 242 Metal Grey – slap af med strik og hækling

Det er ikke nyt, men flere og flere er, begyndt på det gamle håndværk strikning og hækling- og du bliver måske overrasket når du læser, at det ikke kun er damer oppe i alderen, der traditionelt har stået for det med at strikke og hækle i mange generationer. Målgruppen har rykket sig langt ned i alder der kaster sig over at strikke eller hækle. Rito.dk er landets førende webshop indenfor garn, og det der hører sig til. Oven i hatten får du, prisgaranti og med den et års returret, så ingen grund til ikke lige at købe Scheepjes Maxi Sugar Rush Garn Unicolor 242 Metal Grey.

Scheepjes Maxi Sugar Rush Garn Unicolor 242 Metal Grey giver dig prisgaranti

Scheepjes Maxi Sugar Rush Garn Unicolor 242 Metal Grey kan du finde sammen med resten af de populære fra varer i kategorien Garn > Garn Producenter > Scheepjes > Scheepjes Maxi Sugar Rush. Det er ren luksus at få hele 365 dages returret der er en god garanti mod at købe det forkerte. Du kan inden for fristen bare returnere Scheepjes Maxi Sugar Rush Garn Unicolor 242 Metal Grey. Vidste du at størstedelen af dem der handler online køber Scheepjes Maxi Sugar Rush Garn Unicolor 242 Metal Grey ved den velkendte shop Rito.dk, der giver dig det store udvalg af de produkter du leder efter. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg går mange på jagt efter deres mål, og der kan klikkes køb på Scheepjes Maxi Sugar Rush Garn Unicolor 242 Metal Grey. Når der handles i webshop kan priserne være lavere- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

Scheepjes Maxi Sugar Rush Garn Unicolor 242 Metal Grey med 365 dages returret

Køber du produkter i forskellige webshops, giver de dig lidt bedre rettigheder, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Lovgivningen dikterer min. 14 dages returret. efter dit online køb, der er endda shops, der vælger at give mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. Når webshops har hele deres varekatalog liggende online, kan du se hele udvalget, og prissammenlignen er let at foretage, i de mange webshops der er på det danske marked. Og du kan endda gøre det fra mobilen eller en tablet uden brug af en computer. En anden ting du også slipper for, at døje med at få bugseret alle varerne hjem til dig selv. Når du har handlet dine produkter, kommer de hjem til din adresse, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, og det giver en god fleksibilitet for dig. Du kan også springe en lang kø ved kassen over så gå let og ubesværet direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst – vi gætter aldrig rigtigt alligevel.

Infinity Hearts Rose 8/4 Garn Unicolor 236 Koksgrå er populær

31 reviews for Scheepjes Maxi Sugar Rush Garn Unicolor 242 Metal Grey

Vær den første til at anmelde “Scheepjes Maxi Sugar Rush Garn Unicolor 242 Metal Grey”