7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Scheepjes Softfun Aquarel Garn Print 802 Riverscape

Varenummer (SKU): 8717738978021 Kategori: Tag:
Flere billeder

kr. 32,00

(22 kundeanmeldelser)

Features:
Colour: Riverscape
Material: 60% cotton & 40% acrylic
Yarn group: B (20 – 22 meshes)
Needle Size: 3,5 – 4 mm
Weight / Length: 50 grams = about 140 meters
Gauge: 10 x 10 cm = 21 m x 30p
Wash & Care: Machine wash 30°C / Dry flat
Colour code: 802 … læs mere her

Er Scheepjes Softfun Aquarel Garn Print 802 Riverscape på lager?

Annonce
Køb Scheepjes Softfun Aquarel Garn Print 802 Riverscape

Beskrivelse

Scheepjes Softfun Aquarel Garn Print 802 Riverscape beskrivelse:

  • Mærke: Scheepjes
  • Navn: Scheepjes Softfun Aquarel Garn Print 802 Riverscape
  • Pris: kr. 32.00
  • ProduktID: 8717738978021

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 – gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om Scheepjes Softfun Aquarel Garn Print 802 Riverscape her.

Scheepjes Softfun Aquarel Garn Print 802 Riverscape – slap af med strik og hækling

Over de senere år kan man se flere og flere, der er, hoppet på den nye trend med strikning og hækling- og det er ikke kun ældre kvinder, der traditionelt har stået for det med at strikke og hækle i mange generationer. Unge sidder i dag lige så ofte med garnnøgler og er kreative der nyder at gøre brug af deres kreativitet med garn og pinde. Rito.dk sørger for at du kan finde det rigtige udstyr til de rigtige priser – både når det gælder garn, strikkepinde, hæklepinde og strikkeopskrifter. Du får oven i købet, prisgaranti og hele 365 dages returret, så der er vist ikke nogen grund til ikke at bestille Scheepjes Softfun Aquarel Garn Print 802 Riverscape.

Scheepjes Softfun Aquarel Garn Print 802 Riverscape giver dig prisgaranti

Scheepjes Softfun Aquarel Garn Print 802 Riverscape er ret populær blandt alle vores varer i onlineshoppen i vores varekategori Garn > Garn Producenter > Scheepjes > Scheepjes Softfun Aquarel. Og hey – du får jo også lige hele 365 dages returret oven i hatten når du køber Scheepjes Softfun Aquarel Garn Print 802 Riverscape. Fun fact er at de fleste shoppere i Danmark køber Scheepjes Softfun Aquarel Garn Print 802 Riverscape fra den meget brugte forhandler Rito.dk, der har forstået at dække hele Danmark med de helt rigtige varer. I det store udvalg af varer finder du noget for alle, og der kan klikkes køb på Scheepjes Softfun Aquarel Garn Print 802 Riverscape. Ved at købe dine varer i en webshop kan priserne være lavere- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

Scheepjes Softfun Aquarel Garn Print 802 Riverscape med 365 dages returret

Hvis du shopper online, får du andre fordele, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Varer som er købt i en dansk webshop, skal have returret i 14 dage. når du har handlet dine varer, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. Når webshops har hele deres varekatalog liggende online, kan du se hele udvalget, og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. Du får også en anden stor fordel, når du shopper online, og det er du slipper for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Efter at have afsluttet din handel, bliver dine varer sendt til dig, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. Den irriterende kassekø undgår du ved at handle online køen er der slet ikke, når du handler online, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.

Infinity Hearts Rose 8/4 Garn Unicolor 236 Koksgrå er populær

22 reviews for Scheepjes Softfun Aquarel Garn Print 802 Riverscape

Vær den første til at anmelde “Scheepjes Softfun Aquarel Garn Print 802 Riverscape”