7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Scheepjes Woolly Whirl Garn Print 472 Sugar Sizzle

Varenummer (SKU): 8717738954728 Kategori: Tag:
Flere billeder

kr. 229,00

(30 kundeanmeldelser)

Features:
Colour: Sugar Sizzle
Material: 70% Cotton & 30% Wool
Yarn group: A (23 – 26 masks)
Needle Size: 3.5 – 4 mm
Weight / Length: 215-225 grams = approx. 1000 meters
Gauge: 10 x 10 cm = 25 m x 44p
Wash & Care: Machine wash 40°C / Dry flat
Colour code … læs mere her

Er Scheepjes Woolly Whirl Garn Print 472 Sugar Sizzle på lager?

Annonce
Køb Scheepjes Woolly Whirl Garn Print 472 Sugar Sizzle

Beskrivelse

Scheepjes Woolly Whirl Garn Print 472 Sugar Sizzle beskrivelse:

  • Mærke: Scheepjes
  • Navn: Scheepjes Woolly Whirl Garn Print 472 Sugar Sizzle
  • Pris: kr. 229.00
  • ProduktID: 8717738954728

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 – gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om Scheepjes Woolly Whirl Garn Print 472 Sugar Sizzle her.

Scheepjes Woolly Whirl Garn Print 472 Sugar Sizzle – slap af med strik og hækling

Over de senere år kan man se flere og flere, der er, hoppet på den nye trend med strikning og hækling- og det gælder ikke udelukkende kvinder, der i mange generationer har været dem med strikkepindende og hæklenålene. De unge mennesker har taget hobbyen op i dag der sidder med strikkepindende og slår masker op. Rito.dk giver dig rigtig meget strikke- og hækleudstyr i god kvalitet for pengene. De giver dig også, prisgaranti og et helt år hvor du kan fortryde dig køb – der er 365 dages returret, så ingen grund til ikke lige at købe Scheepjes Woolly Whirl Garn Print 472 Sugar Sizzle.

Scheepjes Woolly Whirl Garn Print 472 Sugar Sizzle giver dig prisgaranti

Scheepjes Woolly Whirl Garn Print 472 Sugar Sizzle kan på grund af dens store popularitet nu findes i den altid eftertragtede varekategori Garn > Garn Producenter > Scheepjes > Scheepjes Woolly Whirl. Din pakke kommer hjem til dig med hele 365 dages returret der sikrer dig, hvis du mod forventning skulle fortryde købet af Scheepjes Woolly Whirl Garn Print 472 Sugar Sizzle. Du kan roligt gøre som rigtig mange andre har gjort før dig og købe din Scheepjes Woolly Whirl Garn Print 472 Sugar Sizzle fra den meget brugte forhandler Rito.dk, der virkelig har samlet toppen af de mest populære varer. I det store udvalg af varer finder du noget for alle, og der er det oplagte valg Scheepjes Woolly Whirl Garn Print 472 Sugar Sizzle. Købes der ind i online webshops er priserne mere attraktive end i butikkerne- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

Scheepjes Woolly Whirl Garn Print 472 Sugar Sizzle med 365 dages returret

Når du svinger kortet i de danske webshops, begunstiges du af bedre rettigheder, som ikke er en selvfølge i fysiske butikker. Loven siger, du har ret til at returnere dine varer indenfor 14 dage. efter du har købt dine varer, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere for at skille sig ud fra konkurrenterne i markedet. En anden fordel ved online shops er, at alle varer og priser ligger online, som gør det let at sammenligne priser, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at varens pris er forskellige fra skiltet og til kasseapparatet, så du skal stå i kø bagefter for at få den rigtige pris. Online shoppen får Posten til at levere dine varer til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, og få den løsning, der passer bedst for dig. Det med at stå i kø i en butik er efterhånden ret gammeldags, når du køber online så gå bare direkte til kassen, når du har fundet dine varer, og betal med det samme, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø – man vælger altid den langsomste.

Infinity Hearts Rose 8/4 Garn Unicolor 236 Koksgrå er populær

30 reviews for Scheepjes Woolly Whirl Garn Print 472 Sugar Sizzle

Vær den første til at anmelde “Scheepjes Woolly Whirl Garn Print 472 Sugar Sizzle”