7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Scheepjes Our Tribe Garn Unicolor 982 Trust

Varenummer (SKU): 8717738609826 Kategori: Tag:
Flere billeder

kr. 70,00

(23 kundeanmeldelser)

 

Features:
Colour: Trust
Material: 70% wool & 30% polyamide
Needle Size: 2,5 – 3 mm
Weight / Length: 100 grams = about 420 meters
Gauge: 10 x 10 cm = 28 m x 40p
Wash & Care: Delicate wash or wool wash 40°C / Never use fabric softener / Dry flat
Colou … læs mere her

Er Scheepjes Our Tribe Garn Unicolor 982 Trust på lager?

Annonce
Køb Scheepjes Our Tribe Garn Unicolor 982 Trust

Beskrivelse

Scheepjes Our Tribe Garn Unicolor 982 Trust beskrivelse:

  • Mærke: Scheepjes
  • Navn: Scheepjes Our Tribe Garn Unicolor 982 Trust
  • Pris: kr. 70.00
  • ProduktID: 8717738609826

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 – gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om Scheepjes Our Tribe Garn Unicolor 982 Trust her.

Scheepjes Our Tribe Garn Unicolor 982 Trust – slap af med strik og hækling

Det er en dille, der ikke lige går over med det samme – rigtig mange er, startet på at bruge strikning og hækling som meditation- og tro ikke det kun er kvinder, som vi jo er vant til strikker og hækler hele tiden. Vi er rykket et par generationer ned i dag der køber garn, stikkepinde, strikkemønstre osv. Rito.dk sikrer dig gang på gang god kvalitet til fantastiske priser på alt hvad du skal bruge til at strikke og hækle. Oven i hatten får du, prisgaranti og et helt år hvor du kan fortryde dig køb – der er 365 dages returret, så du kan med ro i dit sind købe Scheepjes Our Tribe Garn Unicolor 982 Trust.

Scheepjes Our Tribe Garn Unicolor 982 Trust giver dig prisgaranti

Scheepjes Our Tribe Garn Unicolor 982 Trust ligger i toppen af listen med bedst sælgende varer i webshoppen i den populære kategori Garn > Garn Producenter > Scheepjes > Scheepjes Our Tribe. Der kommer hele hele 365 dages returret der er en god garanti mod at købe det forkerte. Du kan inden for fristen bare returnere Scheepjes Our Tribe Garn Unicolor 982 Trust. Mange er udmærket klar over, at man køber din Scheepjes Our Tribe Garn Unicolor 982 Trust hos den populære shop Rito.dk, der virkelig har samlet toppen af de mest populære varer. Blandt alle varerne i shoppen kan du helt sikkert finde noget du kan li, det kan jo passende være Scheepjes Our Tribe Garn Unicolor 982 Trust. Når der handles i webshop kan priserne være lavere- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

Scheepjes Our Tribe Garn Unicolor 982 Trust med 365 dages returret

Du skal have i tankerne, når du handler online, giver de dig lidt bedre rettigheder, end hvis du handler i en fysisk butik. Du skal kunne returnere dine varer i 14 dage. efter du har foretaget dit køb på nettet, og du kan finde webshops der giver mere som ligger udover de lovpligtige 14 dage. Husk også på, at du online har et kæmpe udvalg, og prissammenlignen er let at foretage, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at bære alle varerne fra butikkens hylder hele vejen gennem butikken og hjem til dig selv. Shoppen sender din produkter til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, og det giver en god fleksibilitet for dig. Det med at stå i kø i en butik er efterhånden ret gammeldags, når du køber online der er ingen kø online – det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.

Infinity Hearts Rose 8/4 Garn Unicolor 236 Koksgrå er populær

23 reviews for Scheepjes Our Tribe Garn Unicolor 982 Trust

Vær den første til at anmelde “Scheepjes Our Tribe Garn Unicolor 982 Trust”