7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Scheepjes Whirlette Garn Unicolor 868 Bilberry

Varenummer (SKU): 8717738958689 Kategori: Tag:
Flere billeder

kr. 59,00

(13 kundeanmeldelser)

 

Features:
Colour: Bilberry
Material: 60% cotton & 40% acrylic
Yarn group: A (23 – 26 masks)
Needle Size: 3.5 – 4 mm
Weight / Length: 100 grams = approx. 455 meters
Gauge: 10 x 10 cm = 25 m x 44p
Wash & Care: Machine wash 40°C / Dry flat
Colour code: … læs mere her

Er Scheepjes Whirlette Garn Unicolor 868 Bilberry på lager?

Annonce
Køb Scheepjes Whirlette Garn Unicolor 868 Bilberry

Beskrivelse

Scheepjes Whirlette Garn Unicolor 868 Bilberry beskrivelse:

  • Mærke: Scheepjes
  • Navn: Scheepjes Whirlette Garn Unicolor 868 Bilberry
  • Pris: kr. 59.00
  • ProduktID: 8717738958689

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 – gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om Scheepjes Whirlette Garn Unicolor 868 Bilberry her.

Scheepjes Whirlette Garn Unicolor 868 Bilberry – slap af med strik og hækling

Det er ikke nyt, men flere og flere er, glade for at strikke eller hækle, og har fundet sin egen lille uforstyrrede verden her- og mange overraskes, når de ser at det ikke er den ældre generation af kvinder, der i mange generationer har været dem med strikkepindende og hæklenålene. Det er faktisk den yngre generation i dag der køber garn, stikkepinde, strikkemønstre osv. Rito.dk er landets førende webshop indenfor garn, og det der hører sig til. De giver dig også, prisgaranti og hele 365 dages returret, så få nu bare fyldt den kurv med Scheepjes Whirlette Garn Unicolor 868 Bilberry.

Scheepjes Whirlette Garn Unicolor 868 Bilberry giver dig prisgaranti

Scheepjes Whirlette Garn Unicolor 868 Bilberry er stadig en af de mest eftertragtede varer her i webshoppen i kategorien Garn > Garn Producenter > Scheepjes > Scheepjes Whirlette. Det er ret godt at du får hele 365 dages returret til at sikre dig mod fortrydelse af købet af Scheepjes Whirlette Garn Unicolor 868 Bilberry. Fun fact er at de fleste shoppere i Danmark køber Scheepjes Whirlette Garn Unicolor 868 Bilberry hos den populære shop Rito.dk, der har forstået at have de rigtige varer på hylden. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg går mange på jagt efter deres mål, og der kan klikkes køb på Scheepjes Whirlette Garn Unicolor 868 Bilberry. Ved at købe dine varer i en webshop kan priserne findes lavere end i butikker- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

Scheepjes Whirlette Garn Unicolor 868 Bilberry med 365 dages returret

Køber du produkter i forskellige webshops, er du stillet lidt bedre, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Lovgivningen dikterer min. 14 dages returret. efter du har købt dine varer, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. Husk også på, at du online har et kæmpe udvalg, og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, på tværs af forskellige webshops. Og du kan faktisk sammenligne priser fra mobilen eller en tablet uden brug af en computer. Du får også en anden stor fordel, når du shopper online, og det er du slipper for, at bære alle varerne fra butikkens hylder hele vejen gennem butikken og hjem til dig selv. Shoppen sender din produkter til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, så vælg det, der passer bedst til dig. I onlineshoppen er der ingen kø køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.

Infinity Hearts Rose 8/4 Garn Unicolor 236 Koksgrå er populær

13 reviews for Scheepjes Whirlette Garn Unicolor 868 Bilberry

Vær den første til at anmelde “Scheepjes Whirlette Garn Unicolor 868 Bilberry”