7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Scheepjes Whirl Garn Print 559 Turqouise Turntable

Varenummer (SKU): 8717738605484 Kategori: Tag:
Tilbud
Flere billeder

Original price was: kr. 200,00.Current price is: kr. 182,00.

(12 kundeanmeldelser)

Scheepjes Whirl er en lækker garnkvalitet fra den hollandske producent Scheepjes. Garnet er et skønt mix af bomuld (60%) og akryl (40%), hvilket gør at det passer til alle slags projekt, fra dejlige accessoires og tøj til skønne tæpper til sofaen. 

Gar … læs mere her

Er Scheepjes Whirl Garn Print 559 Turqouise Turntable på lager?

Annonce
Køb Scheepjes Whirl Garn Print 559 Turqouise Turntable

Beskrivelse

Scheepjes Whirl Garn Print 559 Turqouise Turntable beskrivelse:

  • Mærke: Scheepjes
  • Navn: Scheepjes Whirl Garn Print 559 Turqouise Turntable
  • Pris: kr. 182.00
  • ProduktID: 8717738605484

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 – gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om Scheepjes Whirl Garn Print 559 Turqouise Turntable her.

Scheepjes Whirl Garn Print 559 Turqouise Turntable – slap af med strik og hækling

Måske har du også lagt mærke til det – der er mange i dag, der er, begyndt at fordybe sig i garnnøgler, strikkepinde, opskrifter, masker og hæklenåle- og tro ikke det kun er kvinder, der i mange generationer har været dem med strikkepindende og hæklenålene. Man ser lige så mange unge i dag der nyder at gøre brug af deres kreativitet med garn og pinde. Rito.dk er landets førende webshop indenfor garn, og det der hører sig til. Vidste du, at du også får, prisgaranti og en returret på flotte 365 dage, så du får også ro i maven, når du køber Scheepjes Whirl Garn Print 559 Turqouise Turntable.

Scheepjes Whirl Garn Print 559 Turqouise Turntable giver dig prisgaranti

Scheepjes Whirl Garn Print 559 Turqouise Turntable kan du finde sammen med resten af de populære fra varer i en vores rigtig gode kategorier, nemlig Garn > Garn Producenter > Scheepjes > Scheepjes Whirl. Du bliver ved købet også tildelt hele 365 dages returret der sikrer dig, hvis du mod forventning skulle fortryde købet af Scheepjes Whirl Garn Print 559 Turqouise Turntable. Fun fact er at de fleste shoppere i Danmark køber Scheepjes Whirl Garn Print 559 Turqouise Turntable fra den meget brugte forhandler Rito.dk, der har forstået at dække hele Danmark med de helt rigtige varer. Vi har håndplukket varerne og blandt dem finder du noget for alle, som jo fx kan være Scheepjes Whirl Garn Print 559 Turqouise Turntable. Når du handler online sparer du penge- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

Scheepjes Whirl Garn Print 559 Turqouise Turntable med 365 dages returret

Når webshops leverer dine produkter, får du andre fordele, end hvis du handler i en fysisk butik. Du får med dine varer 14 dages returret. når produkterne er købt online, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere og nogle giver endda et helt års returret. Oveni returretten har du online også et ret stort udvalg af varer og shops, og det at sammenlligne priser bliver en leg, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser fra mobilen eller en tablet uden brug af en computer. Mange har allerede fundet glæde ved at købe online og slippe for, at bære alle varerne fra butikkens hylder hele vejen gennem butikken og hjem til dig selv. Når du har købt dine varer, sendes de til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. Webshops har ikke en kø som i butikker eller supermarkeder så gå bare direkte til kassen, når du har fundet dine varer, og betal med det samme, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.

Infinity Hearts Rose 8/4 Garn Unicolor 236 Koksgrå er populær

12 reviews for Scheepjes Whirl Garn Print 559 Turqouise Turntable

Vær den første til at anmelde “Scheepjes Whirl Garn Print 559 Turqouise Turntable”