7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Scheepjes Twinkle Garn Glimmer 912 Mørkegrå

Varenummer (SKU): 8717738959129 Kategori: Tag:
Flere billeder

kr. 30,00

(20 kundeanmeldelser)

Features:
Material: 75% cotton & 25% polyester
Yarn group: B (20 – 22 meshes)
Needle Size: 4,0 mm
Weight / Length: 50 grams = about 130 meters
Gauge: 10 x 10 cm = 21 m x 30p
Hook Size: 4,0 mm
Amount: 1 pc.
Wash & Care: Machine wash 30°C
Colour code: 912 … læs mere her

Er Scheepjes Twinkle Garn Glimmer 912 Mørkegrå på lager?

Annonce
Køb Scheepjes Twinkle Garn Glimmer 912 Mørkegrå

Beskrivelse

Scheepjes Twinkle Garn Glimmer 912 Mørkegrå beskrivelse:

  • Mærke: Scheepjes
  • Navn: Scheepjes Twinkle Garn Glimmer 912 Mørkegrå
  • Pris: kr. 30.00
  • ProduktID: 8717738959129

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 – gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om Scheepjes Twinkle Garn Glimmer 912 Mørkegrå her.

Scheepjes Twinkle Garn Glimmer 912 Mørkegrå – slap af med strik og hækling

Over de senere år kan man se flere og flere, der er, gået tilbage til røddere og er startet på at strikke og hækle- og tro ikke det kun er kvinder, som vi jo er vant til strikker og hækler hele tiden. Det er faktisk den yngre generation i dag der har taget strikning og hækling til sig, som deres bedstemødre gjorde. Rito.dk er landets førende webshop indenfor garn, og det der hører sig til. Det er let at beslutte sig for at købe garn, når man får, prisgaranti og et helt år hvor du kan fortryde dig køb – der er 365 dages returret, så ingen grund til ikke lige at købe Scheepjes Twinkle Garn Glimmer 912 Mørkegrå.

Scheepjes Twinkle Garn Glimmer 912 Mørkegrå giver dig prisgaranti

Scheepjes Twinkle Garn Glimmer 912 Mørkegrå er efter stor efterspørgsel tilføjet i vores gruppe af varer Garn > Garn Producenter > Scheepjes > Scheepjes Twinkle. Husk du får hele hele 365 dages returret der giver dig en god sikkerhed, hvis du alligevel ikke skal bruge Scheepjes Twinkle Garn Glimmer 912 Mørkegrå. Det overrasker ikke nogen, at der er mange der køber Scheepjes Twinkle Garn Glimmer 912 Mørkegrå online hos webshoppen Rito.dk, som er den foretrukne shop blandt online shoppere. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg finder mange det de leder efter, deriblandt også Scheepjes Twinkle Garn Glimmer 912 Mørkegrå. Køber du varer online er priserne mere attraktive end i butikkerne- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

Scheepjes Twinkle Garn Glimmer 912 Mørkegrå med 365 dages returret

Det er faktisk hver gang, når du shopper rundt online, er betingelserne lidt gunstigere, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Loven siger, du har ret til at returnere dine varer indenfor 14 dage. når produkterne er købt online, en del shops efterhånden giver endnu mere og det kommer dig tilgode som forbruger. En anden fordel ved online shops er, at alle varer og priser ligger online, og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, i den store skov af webshops, der er derude. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. En anden ting du også slipper for, at bæreposen med varerne går i stykker på vej hjem. Når du har købt dine varer, sendes de til din adresse, alternativt kan de sendes til dig arbejde, og det giver en god fleksibilitet for dig. Du kan også springe en lang kø ved kassen over så gå let og ubesværet direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.

Infinity Hearts Rose 8/4 Garn Unicolor 236 Koksgrå er populær

20 reviews for Scheepjes Twinkle Garn Glimmer 912 Mørkegrå

Vær den første til at anmelde “Scheepjes Twinkle Garn Glimmer 912 Mørkegrå”