7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Regia – Design Line by Arne & Carlos 6-trådet Garn 03655 Fall Night

Tilbud
Flere billeder

Original price was: kr. 169,00.Current price is: kr. 165,00.

(30 kundeanmeldelser)

Regia Design Line by Arne & Carlos 6-trådet er som navnet antyder en 6-trådet strømpegarn, som du nu har mulighed for at få fingrene i. Nyder du at arbejde med strømpegarn i enestående kvalitet, så vil du med sikkerhed blive begejstret for denne garnkval … læs mere her

Er Regia - Design Line by Arne & Carlos 6-trådet Garn 03655 Fall Night på lager?

Annonce
Køb Regia - Design Line by Arne & Carlos 6-trådet Garn 03655 Fall Night

Beskrivelse

Regia – Design Line by Arne & Carlos 6-trådet Garn 03655 Fall Night beskrivelse:

  • Mærke: Schachenmayr Regia
  • Navn: Regia – Design Line by Arne & Carlos 6-trådet Garn 03655 Fall Night
  • Pris: kr. 165.00
  • ProduktID: 4053859170475

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 – gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om Regia – Design Line by Arne & Carlos 6-trådet Garn 03655 Fall Night her.

Regia – Design Line by Arne & Carlos 6-trådet Garn 03655 Fall Night – slap af med strik og hækling

Vi ser oftere og oftere folk der er, begyndt at strikke- og din fordom om, at det jo nok er kvinder over 60 år, der i vores bevidsthed jo er dem, vi ser som de traditionelle strikkere. Man ser lige så mange unge i dag der har en hæklenål i hånden og lader kreativiten fylde frit. Rito.dk sikrer dig gang på gang god kvalitet til fantastiske priser på alt hvad du skal bruge til at strikke og hækle. Vidste du, at du også får, prisgaranti og du kan tilmed returnere din vare inden for 365 dage, så alle grunde til ikke at købe er faktisk væk – så køb du blot Regia – Design Line by Arne & Carlos 6-trådet Garn 03655 Fall Night.

Regia – Design Line by Arne & Carlos 6-trådet Garn 03655 Fall Night giver dig prisgaranti

Regia – Design Line by Arne & Carlos 6-trådet Garn 03655 Fall Night er en af de førende varer her på shoppen, og ligger i den altid eftertragtede varekategori Garn > Polyamid garn / Nylongarn > Regia Design Line by Arne & Carlos 6-trådet. Du får oven i købet hele 365 dages returret med din pakke når du køber Regia – Design Line by Arne & Carlos 6-trådet Garn 03655 Fall Night. Det er efterhånden velkendt at online shoppere køber deres Regia – Design Line by Arne & Carlos 6-trådet Garn 03655 Fall Night ved den velkendte shop Rito.dk, der er blandt de førende i Norden inden for branchen. Hos webshoppens store udvalg er der helt sikkert noget for dig, og der er det oplagte valg Regia – Design Line by Arne & Carlos 6-trådet Garn 03655 Fall Night. Købes der ind i online webshops kan priserne være lavere- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

Regia – Design Line by Arne & Carlos 6-trådet Garn 03655 Fall Night med 365 dages returret

Forbrugere der køber produkter i danske webshops, er der bedre fordele, end hvis du handler i en fysisk butik. Den danske lovgivning giver dig 14 dages returret. efter du har foretaget dit køb på nettet, og nogle webshops har valgt at give mere det er slet ikke ualmindeligt, at få 30, 60 eller 90 dages returret i dag. At handle online giver dig også en anden fordel, som er et stort udvalg, og det giver en god gennemsigtighed på priserne, i den store skov af webshops, der er derude. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at være underlagt butikkernes åbningstider. Når du har købt dine varer, sendes de til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. Hvor mange gange har du stået i kø i en butik – det er slut nu, når du handler online køen er der slet ikke, når du handler online, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.

Infinity Hearts Rose 8/4 Garn Unicolor 236 Koksgrå er populær

30 reviews for Regia - Design Line by Arne & Carlos 6-trådet Garn 03655 Fall Night

Vær den første til at anmelde “Regia – Design Line by Arne & Carlos 6-trådet Garn 03655 Fall Night”