7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Hjertegarn Blend/Tendens Garn Unicolor 434 Pink

Varenummer (SKU): 5706382027998 Kategori: Tag:
Tilbud
Flere billeder

Original price was: kr. 29,00.Current price is: kr. 24,00.

(24 kundeanmeldelser)

Når det handler om at skabe noget helt specielt med garn, er valget afgørende. Hjertegarn Blend/Tendens er den perfekte blanding af bomuld og akryl, der åbner døren til et væld af muligheder for dine strikke- og hækleprojekter.

Dette garn er skabt med o … læs mere her

Er Hjertegarn Blend/Tendens Garn Unicolor 434 Pink på lager?

Annonce
Køb Hjertegarn Blend/Tendens Garn Unicolor 434 Pink

Beskrivelse

Hjertegarn Blend/Tendens Garn Unicolor 434 Pink beskrivelse:

  • Mærke: Hjertegarn
  • Navn: Hjertegarn Blend/Tendens Garn Unicolor 434 Pink
  • Pris: kr. 24.00
  • ProduktID: 5706382027998

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 – gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om Hjertegarn Blend/Tendens Garn Unicolor 434 Pink her.

Hjertegarn Blend/Tendens Garn Unicolor 434 Pink – slap af med strik og hækling

Over de senere år kan man se flere og flere, der er, glade for at strikke eller hækle, og har fundet sin egen lille uforstyrrede verden her- og tro ikke det kun er kvinder, der traditionelt har stået for det med at strikke og hækle i mange generationer. Målgruppen har rykket sig langt ned i alder der finder stor glæde ved at strikke som hobby. Rito.dk sælger de helt rigtige produkter indenfor strikning og hækling til dig, der vil have grej i god kvalitet. Vidste du, at du også får, prisgaranti og med den et års returret, så der er vist ikke nogen grund til ikke at bestille Hjertegarn Blend/Tendens Garn Unicolor 434 Pink.

Hjertegarn Blend/Tendens Garn Unicolor 434 Pink giver dig prisgaranti

Hjertegarn Blend/Tendens Garn Unicolor 434 Pink fås sammen med en masse andre varer lige her i shoppen i kategorien Garn > Garn Producenter > Hjertegarn > Hjertegarn Blend/Tendens. Det er ret godt at du får hele 365 dages returret med din pakke når du køber Hjertegarn Blend/Tendens Garn Unicolor 434 Pink. Her i Danmark er der mange, der køber deres Hjertegarn Blend/Tendens Garn Unicolor 434 Pink ved den velkendte shop Rito.dk, der har alle de efterspurgte varer i deres sortiment. Hos webshoppens store udvalg kan du shoppe løs efter lækre varer, og der er det oplagte valg Hjertegarn Blend/Tendens Garn Unicolor 434 Pink. Køber du varer online er varerne billigere- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

Hjertegarn Blend/Tendens Garn Unicolor 434 Pink med 365 dages returret

Alle de tilfælde, hvor online webshops frister dig til at købe varer, begunstiges du af bedre rettigheder, end hvis du handler i en fysisk butik. Danske webshops skal jf. loven give 14 dages returret. når produkterne er købt online, der er endda shops, der vælger at give mere det er slet ikke ualmindeligt, at få 30, 60 eller 90 dages returret i dag. Oveni returretten har du online også et ret stort udvalg af varer og shops, og det gør en prissammenligning let, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Det er let i dag at sammenligne priser – du kan gøre det i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. En anden ting du også slipper for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Online shoppen får Posten til at levere dine varer til din adresse, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, og få den løsning, der passer bedst for dig. De tider med at stå i kø er længe forbi – i dag handler vi online og det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.

Infinity Hearts Rose 8/4 Garn Unicolor 236 Koksgrå er populær

24 reviews for Hjertegarn Blend/Tendens Garn Unicolor 434 Pink

Vær den første til at anmelde “Hjertegarn Blend/Tendens Garn Unicolor 434 Pink”