7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Støbeforme, 16ass.

Varenummer (SKU): 5707167058947 Kategori: Tag:
Flere billeder

kr. 455,00

(28 kundeanmeldelser)

Enkle støbeforme i klar plast velegnet til sæbe- og støbemasse
Pk. med 2 ass. design a 8 stk.

Features:
Amount: 16 pcs.

Støbeforme, 16 stk./ 1 pk. … læs mere her

Er Støbeforme, 16 stk./ 1 pk. på lager?

Annonce
Køb Støbeforme, 16 stk./ 1 pk.

Beskrivelse

Støbeforme, 16 stk./ 1 pk. beskrivelse:

  • Mærke: Diverse
  • Navn: Støbeforme, 16 stk./ 1 pk.
  • Pris: kr. 455.00
  • ProduktID: 5707167058947

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 – gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om Støbeforme, 16 stk./ 1 pk. her.

Støbeforme, 16 stk./ 1 pk. – slap af med strik og hækling

Mange er i den seneste tid, gået tilbage til røddere og er startet på at strikke og hækle- og tro ikke det kun er kvinder, der i vores bevidsthed jo er dem, vi ser som de traditionelle strikkere. Målgruppen har rykket sig langt ned i alder der køber garn, stikkepinde, strikkemønstre osv. Rito.dk er stedet med de helt rigtige garntyper, hæklepinde osv.. Oven i hatten får du, prisgaranti og med den et års returret, så du får også ro i maven, når du køber Støbeforme, 16 stk./ 1 pk..

Støbeforme, 16 stk./ 1 pk. giver dig prisgaranti

Støbeforme, 16 stk./ 1 pk. er en af de førende varer her på shoppen, og ligger i vores varekategori Kreativ / DIY > Støbning & Gips > Støbeforme. Vidste du, at du også får hele 365 dages returret oven i hatten når du køber Støbeforme, 16 stk./ 1 pk.. Vidste du at størstedelen af dem der handler online køber Støbeforme, 16 stk./ 1 pk. hos onlineshoppen Rito.dk, der virkelig har samlet toppen af de mest populære varer. Her i online shoppens kæmpe udvalg finder du noget for alle, som jo fx kan være Støbeforme, 16 stk./ 1 pk.. Køber du varer online kan priserne være lavere- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Støbeforme, 16 stk./ 1 pk. med 365 dages returret

Husk at når du køber varer i webshops, er du sikret lidt bedre rettigheder, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Den danske lovgivning giver dig 14 dages returret. når produkterne er købt online, og du kan finde webshops der giver mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. En anden fordel ved online shops er, at alle varer og priser ligger online, og prissammenlignen er let at foretage, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at varens pris er forskellige fra skiltet og til kasseapparatet, så du skal stå i kø bagefter for at få den rigtige pris. Efter at have afsluttet din handel, bliver dine varer sendt til dig, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, så vælg det, der passer bedst til dig. I dag er der ingen grund til at skulle stå i kø ved en kasse – ved online handel der er ingen kø online – det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.

Infinity Hearts Rose 8/4 Garn Unicolor 236 Koksgrå er populær

28 reviews for Støbeforme, 16ass.

Vær den første til at anmelde “Støbeforme, 16ass.”