7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Infinity Hearts Broderisaks Stork Sølv 9,3cm – 1 stk

Tilbud
Flere billeder

Original price was: kr. 175,00.Current price is: kr. 145,00.

(31 kundeanmeldelser)

En elegant broderisaks fra Infinity Hearts, hvis detaljer og facon giver saksen en storkelignende silhuet. Broderisaksen er lavet af metal, der er sølvfarvet, og har en fuld længde på 9,3 cm. Hertil kommer broderisaksen med et lille plastiklåg, der sørger … læs mere her

Er Infinity Hearts Broderisaks Stork Sølv 9,3cm - 1 stk på lager?

Annonce
Køb Infinity Hearts Broderisaks Stork Sølv 9,3cm - 1 stk

Beskrivelse

Infinity Hearts Broderisaks Stork Sølv 9,3cm – 1 stk beskrivelse:

  • Mærke: Infinity Hearts
  • Navn: Infinity Hearts Broderisaks Stork Sølv 9,3cm – 1 stk
  • Pris: kr. 145.00
  • ProduktID: 5713410009284

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 – gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om Infinity Hearts Broderisaks Stork Sølv 9,3cm – 1 stk her.

Infinity Hearts Broderisaks Stork Sølv 9,3cm – 1 stk – slap af med strik og hækling

Måske har du også lagt mærke til det – der er mange i dag, der er, startet på at bruge strikning og hækling som meditation- og det er ikke som mange tror, kun ældre kvinder, som vi jo er vant til strikker og hækler hele tiden. Målgruppen har rykket sig langt ned i alder der nyder at gøre brug af deres kreativitet med garn og pinde. Rito.dk er nok den meste populære webshop i Danmark indenfor garn, strikkepinde, hæklepinde, strikkeopskrifter mv.. De giver dig også, prisgaranti og et helt år hvor du kan fortryde dig køb – der er 365 dages returret, så du kan med ro i dit sind købe Infinity Hearts Broderisaks Stork Sølv 9,3cm – 1 stk.

Infinity Hearts Broderisaks Stork Sølv 9,3cm – 1 stk giver dig prisgaranti

Infinity Hearts Broderisaks Stork Sølv 9,3cm – 1 stk er en af mange varer her på shoppen og findes i den altid eftertragtede varekategori Tilbehør & Redskaber > Sakse / Opsprætter / Knive / Stansejern / Skæremaskiner > Sakse > Broderisakse. Din pakke kommer hjem til dig med hele 365 dages returret med din pakke når du køber Infinity Hearts Broderisaks Stork Sølv 9,3cm – 1 stk. Her i Danmark er der mange, der køber deres Infinity Hearts Broderisaks Stork Sølv 9,3cm – 1 stk online hos webshoppen Rito.dk, der har forstået at dække hele Danmark med de helt rigtige varer. Vi har håndplukket varerne og blandt dem går mange på jagt efter deres mål, som jo fx kan være Infinity Hearts Broderisaks Stork Sølv 9,3cm – 1 stk. Køber du varer online kan priserne findes lavere end i butikker- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Infinity Hearts Broderisaks Stork Sølv 9,3cm – 1 stk med 365 dages returret

Det er faktisk hver gang, når du shopper rundt online, er betingelserne lidt gunstigere, så du på nogle områder er bedre stillet, end hvis du handler I fysiske butikker. Loven siger, du har ret til at returnere dine varer indenfor 14 dage. når dine varer købes i en shop, der er endda shops, der vælger at give mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. En stor fordel for dig som forbruger er, at webshops har deres priser online, og prissammenlignen er let at foretage, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser på alle tider af døgnet, så længe du er online. En anden ting du også slipper for, at bære alle varerne fra butikkens hylder hele vejen gennem butikken og hjem til dig selv. Når du har købt dine varer, sendes de til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, og få den løsning, der passer bedst for dig. De tider med at stå i kø er længe forbi – i dag handler vi online og køen er der slet ikke, når du handler online, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.

Infinity Hearts Rose 8/4 Garn Unicolor 236 Koksgrå er populær

31 reviews for Infinity Hearts Broderisaks Stork Sølv 9,3cm - 1 stk

Vær den første til at anmelde “Infinity Hearts Broderisaks Stork Sølv 9,3cm – 1 stk”