7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Infinity Hearts Blondes/Blondebånd Beige 26mm 2,5m

Varenummer (SKU): 5713410009109 Kategori: Tag:
Tilbud
Flere billeder

Original price was: kr. 79,00.Current price is: kr. 49,00.

(24 kundeanmeldelser)

Romantisk beige blonde i blomstermønstre og musetakker. Du får her et blondebånd, der er 26 mm bredt og 2,5 meter langt. Du kan bruge blonden til mange forskellige projekter; som fx. dekoration på en dåbskjole, sæt den fast for neden af gardinet i køkkene … læs mere her

Er Infinity Hearts Blondes/Blondebånd Beige 26mm 2,5m på lager?

Annonce
Køb Infinity Hearts Blondes/Blondebånd Beige 26mm 2,5m

Beskrivelse

Infinity Hearts Blondes/Blondebånd Beige 26mm 2,5m beskrivelse:

  • Mærke: Infinity Hearts
  • Navn: Infinity Hearts Blondes/Blondebånd Beige 26mm 2,5m
  • Pris: kr. 49.00
  • ProduktID: 5713410009109

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 – gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om Infinity Hearts Blondes/Blondebånd Beige 26mm 2,5m her.

Infinity Hearts Blondes/Blondebånd Beige 26mm 2,5m – slap af med strik og hækling

Over de senere år kan man se flere og flere, der er, glade for at strikke eller hækle, og har fundet sin egen lille uforstyrrede verden her- og tro ikke det kun er kvinder, som vi jo er vant til strikker og hækler hele tiden. De unge mennesker har taget hobbyen op i dag der har en hæklenål i hånden og lader kreativiten fylde frit. Rito.dk sælger de helt rigtige produkter indenfor strikning og hækling til dig, der vil have grej i god kvalitet. Du får oven i købet, prisgaranti og du kan tilmed returnere din vare inden for 365 dage, så du får også ro i maven, når du køber Infinity Hearts Blondes/Blondebånd Beige 26mm 2,5m.

Infinity Hearts Blondes/Blondebånd Beige 26mm 2,5m giver dig prisgaranti

Infinity Hearts Blondes/Blondebånd Beige 26mm 2,5m findes stadig i Top-10 eller tæt på i den godt sælgende kategori Håndarbejde > Bånd > Blondebånd. Og hey – du får jo også lige hele 365 dages returret med din pakke når du køber Infinity Hearts Blondes/Blondebånd Beige 26mm 2,5m. Vidste du at størstedelen af dem der handler online køber Infinity Hearts Blondes/Blondebånd Beige 26mm 2,5m fra den meget brugte forhandler Rito.dk, der er blandt de førende i Norden inden for branchen. I det store udvalg af varer går mange på jagt efter deres mål, det kan jo passende være Infinity Hearts Blondes/Blondebånd Beige 26mm 2,5m. Købes der ind i online webshops er varerne billigere- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Infinity Hearts Blondes/Blondebånd Beige 26mm 2,5m med 365 dages returret

Forbrugere der køber produkter i danske webshops, får du nogle bedre betingelser, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Produkter der handles i en dansk shop, skal have 14 dages returret. efter dit online køb, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere og det kommer dig tilgode som forbruger. Når webshops har hele deres varekatalog liggende online, kan du se hele udvalget, som gør det let at sammenligne priser, i de mange webshops der er på det danske marked. Og du kan endda gøre det i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. Når du handler online er du også fri for, at være underlagt butikkernes åbningstider. Online shoppen får Posten til at levere dine varer til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. Glem alt om at stå i kø, hvor ekspedienten lige skal ringe til en anden for at høre, hvorfor prisen ikke går ind til det rigtige. Når handlen foregår online køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.

Infinity Hearts Rose 8/4 Garn Unicolor 236 Koksgrå er populær

24 reviews for Infinity Hearts Blondes/Blondebånd Beige 26mm 2,5m

Vær den første til at anmelde “Infinity Hearts Blondes/Blondebånd Beige 26mm 2,5m”